Gáz 63 évesen szűznek lenni?
Sohasem késő! :)
Gyereked már nem, de nőd még lehet
Természetesen lehet vonzodni a nőkhöz , de igen jól mondja hiányzik számomra a család is de abba már bele törödtem,én a munkától az emberektől nem féltem persze kicsit szerény voltam az téren is nehéz volt beileszkedni de azon átestem viszont a lányok és nők iránti félelmet nem sikerült legyőznöm akkoriban pedig csak személyesen lehetett ismerkedni interneten nem ezért sokkal nehezebb volt ismerkedni megtetszik egy lány oda mész hozá már ahoz szerencse kell hogy szingli legyen és hogy én tetszek neki ,persze természetesen ez mais így van most is nehéz ismerkedni mert a internet nem megoldás teli van csalókal kamukal az egész oldalak.
valószinüleg nálam a 14 éves koromi csalodás okozhatott bennem maradandó sérülést udvaroltam egy lánynak és csúnyán elutasitott akkor megfogadtam jó pár évig nem udvarolok senkinek ez igy is történt csak épp arra nem számitotam hogy ezzel annyira elszokom a lányoktól hogy homoszexuális gondolatok támadtak bennem és nagyon féltem nőkel és lányokal beszélni féltem a lányoktól és elkezdtem érdeklödni a saját nemem iránt ,mind erről a 14 éves koromi csalodás tehet nagyon mélyen megsebezett,ez fiatal koromban történt szerencse elmentem dolgozni aztán a munka és a barátok lefoglalt majd aztán azt vettem észre hogy hopp eltelt 30 év és még mindig szűz vagyok aztán már csak teltek az évek mint napok és megöregedtem.
Akkor 2 lehetőség van:
1. Mész prostihoz. (Már mindegy.)
2. Elmész szépen szerzetesnek/apácának és várod a halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!