Az ciki, ha szűz barátnőt szeretnék?
Figyelt kérdés
29/F2015. márc. 12. 18:18
11/23 anonim válasza:
9: Soha nem kérdezek rá ilyen direktbe, de amint kiderül, hogy egy lány már nem szűz, akkor onnantól nem érdekel.
10: Ha szopott már előttem, számomra onnantól már nem érdekes, sosem járnék vele.
12/23 anonim válasza:
Biztos elmondanä :-D istenem de naivak vagytok :-D
Kérdező! Szerintem ez elëg gäz ha ezalapjän välasztasz + te mär nem vagy szűz így mëgcsak nem is "jogos".
13/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5125..
Itt a kérdező xD
Előzőnek meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6667..
Pont erre próbáltam rávilágítani :D
14/23 A kérdező kommentje:
#13 nem tudom honnan vetted, de azt nem én kérdeztem, írjál nyugodtan a kérdezőnek, remélhetőleg fog válaszolni és rájössz.
2015. márc. 12. 20:31
15/23 anonim válasza:
Akkor viszont nem hiszem el, hogy ennyi gyík van itt.... :D de különösebben nem izgat, ha nem te vagy, akkor sem.
16/23 A kérdező kommentje:
Hölgyeim?
Várom a válaszaitokat!
2015. márc. 12. 22:38
17/23 anonim válasza:
Mi az,hogy szűz? Ha már szopott,nem játszik? Manapság hol van szűz lány? Óvoda? Bölcsi?
18/23 anonim válasza:
A szopás nem függ össze a szüzességgel szerintem
19/23 anonim válasza:
szerintem van rá esélyed sok 20-on éves van gyk-n aki még szűz. nézzél szét és fogsz találni hidd el :) ;) L
20/23 anonim válasza:
Kérdező! Azért kell szűz lány mert ő még nem kapott farkat? Neked meg kicsi van! És az első akarsz lenni neki, és így nem röhög ki mert nincs még kihez hasonlítanía?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!