15 éves lány vagyok, szűz! Nagyon félek hogy az első alkalom fájni fog. A barátom szokott újjazni és amikor menstuálok tampont használok, akkor is fájni fog?
Válaszolok Red Bull helyett ;) remélem nincs gond :D
Ha mondjuk előjáték nélkül, csak úgy feldugja neked na az fájdalmas lenne még nem szűz csajoknak is.
"vigyáz rád" = figyel, stb.
Az a lényeg legyél nedves és ne izgulj.
Az ujjazás és a tampon közel nem olyan, mint egy férfi nemi szerv, és közel nem olyan, mint egy aktus.
Igen, ettől függetlenül is fájhat, sőt a legtöbb lánynak fáj is. De csak az elején lesz kellemetlen, akár fájdalmas, de sokat számít az, hogy az ember rá legyen hangolódva a dologra és a pasi részéről legyen meg a kellő előjáték, foglalkozás, törődés, kényeztetést. És utána már nem fog fájni.
Ezen csak egyszer kell átesni, utána már nincs gond.
Ha mindenki azért nem szexelne, mert fél attól, hogy az első fáj, akkor sokan szűzek lennének és nem élnének nemi életet. Átesel rajta, amikor úgy érzed, hogy kellően fel vagy készülve és ha a pasi is odateszi magát, akkor nyugi, jó lesz!:)
Kitágította a tampon? :DD Te fiú vagy, ugye?
Lehetséges, hogy fájni fog, igen. Nekem például nem fájt az első, de ez egyénfüggő. Tampont se használtam soha, ujjazni se nagyon szoktam magam, úgyhogy igazán nem voltam bejáratva, mégis nagyon kellemes élményem volt első alkalommal. Viszont voltam már akkora méretű férfival, hogy pont úgy éreztem magam vele, mintha még egyszer elvesztettem volna a szüzességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!