Minden lány méret alalpján válasz magának pasit? Mindenki azt mondta hogy nem a méret a lényeg? De én eddig nem úgy vettem észre. Kis mérettel el elvagyok itélve a nők szemében? F/18 (szűz)
Gondolod, hogy az elsö randin megkérdezik a mereteidet?
Ez a fiúk témája, hogy kinek mekkora, a nöknek ez a legkevésbé fontos.
Jót röhögtem a válaszokon:)
A méret igenis számít, persze egy darabig el lehet evickélni egy kisebbel is, de egy idő után unni fogja a banánt, h csak petting van...
Ha 14 centi alatt vagy akkor szar ügy.
" Főleg hogy a nagy
farok magában kevés ahhoz hohy a legtöbb nőt a csúcsra juttasd."
Nincs is nagy farkad, de azért Te tudod :D
Hogy vigasztalja már magát:D
Nem, az első szexig ki se derül. Bár én még nem találkoztam kifejezetten kicsi pénisszel, kétlem, hogy emiatt kidobnék valakit (ha amúgy minden stimmel). Legalább könnyebb mélytorkozni :D
20/L
Amit sokan "kifelejtenek", hogy a mérettel versengés a fiúk között divat, mert a hvaer elött ezzel lehet felvágni, viszont a nöknek a kimondottan nagy nem elöny, mert ßugy elég fájdalmas a szex!
A nöknek az átlagos méret tökéletesen megfelelö, viszont az érzelmek sokkal többet számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!