Midnenki azt mondja, hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy csinálod. Hogyan kell jól csinálni? :D 16/f
Ahogy élvezi a lány.Amúgy a méret is lényeges mert a "tágabb" lányoknak nagyobb kell ,hogy jó legyen.
Volt régen 1 hely ahol pózokat lehetett animálva megnézni.Asszem neked való.
Hát bárki mondta ezt tuti kicsi volt neki!(mármint a mondást)
Szerintem igenis fontos a méret!A hozzád illőt kell megtalálni!Nem voltam sok pasival az életembe, de volt aki nagyon ügyes lett volna, vagyis az is volt, viszont méretileg nem volt a szeren, ezért "hiányérzet" maradt bennem!A páromnak nem kicsi (de ne lóméretre gondolt, csak az átlagot üti felülről)és rettentő jó az együttlét!Nekem ő a méretem!Tökéletesen működik már 9éve!
Van nő,akinek olyan a teste hogy elég a 14cm is!És a nagyobbal lévő együttlét fájdalmas!Ezért mondom hogy meg kell találni a hozzád illőt!
18:15
És azt bárki honnan tudja megállapítani elsőre,amikor csajt keress,hogy neki mi az a méret,ami jó a puncijába???
Vagy te olyan vagy,aki az ismerkedésnél kérdezi meg,hogy neked ugyan hány cm a méreted??xD
Vagy ha kiderül,hogy nem ideális méret mondjuk akkor,amikor már huzamosabb ideig vagy vele,akkor csak úgy kidobod?Vagy ez hogyan működik nálad?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!