17 eves vagyok, meg szuz kicsit roszul erzem magam amiatt h lassan a barati korombe csak en vagyok a szuz mert mindenki mas mar 15 eves koraba elvesztette. Nekem nem ciki csak nem tudom hogy fog viszonyulni hozza majd a baratom ha lesz?
ne foglalkozz a tobbiekkel...
ha most elveszted tobbet fogsz erni? nem! Aki emiatt cikiz, az nem a baratod!
Ez a jó pont, ha szűz vagy.
Ha nem találkoztam volna a barátommal akkor lehet még ma is szűz lennék 18 évesen, és egyáltalán nem zavarna. Sőt miután elveszítettem vagy fél évig még a legjobb barátnőmnek sem mondtam el, mert a szüzesség számomra büszkeség. Ma meg az a büszkeség, hogy annak adtam oda magam aki megérdemelt és csak egy férfival voltam és leszek is.
Ez inkább erény, minthogy gáz lenne. Azok a lányok irigyek rád és azt akarják, hogy te is veszítsd el, hogy semmivel se érj többet mint ők, mert többet érsz náluk, ha ők cikinek tartották a szüzességüket és csak úgy odaadták valakinek.
A barátom is 17 volt és szűz, sőt a 18-at is betöltötte mire oda jutottunk. Én nőként örültem, hogy még ő is érintetlen. Egy lánynak meg a legtöbb férfi pláne örül.
Várj csak nyugodtan, senki nem fog gáznak tartani és téged sem értelek, hogy miért gondolod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!