Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

A héten vesztettem el a szüzességemet. Anyum mindig azt hajtogatta hogy mondjam el neki ha megtörténik. De nem tudom hogy kezdjek bele vagy egyáltalán mit mondjak...mindig azt kérdezgette hogy mikor vesztem már el...most hogy van barátom már azt mondja hogy így meg úgy várjak :/

Nem tudom most hogy megtörtént mit fog szólni. Meg az is a baj hogy nem igazán szoktam vele ilyen intim dolgokról beszélni...inkább a barátnőimmel beszélem meg ezeket. De félek hogy ha nem mondom el neki akkor megharagszik rám :/

18/l

2015. febr. 22. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig semmi köze nincsen hozzá. Ha úgy érzed, hogy nem akarod neki elmondani, mert ilyen dolgokról nem szoktatok beszélni, akkor ne mondd el. Feltételezem 18 évesen tudsz már védekezni, nem vagytok felelőtlenek, így ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy be van-e avatva.
2015. febr. 22. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen persze védekezünk. Gumival meg szedek gyógyszert is.

Lehet hogy igazad van :)

2015. febr. 22. 18:26
 3/5 anonim válasza:
hányéves vagy?
2015. febr. 22. 22:17
 4/5 anonim válasza:
15 alatt nemond el neki me kiakad 15 felett csak bátran!
2015. febr. 22. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2015. febr. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!