A nőgyógyász elmondja anyumnak ha nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
elkaptam vmi fertőzést és megkértem anyumat h ne legyen ott mikor megvizsgál a doki.. erre ő azt hiszi h van vmi amit nem mondok el neki..mit mondjka neki h ne legyen ott? olyan kellemetlen lenne h ott nézne..vagy lányok valakinek tapasztalat ezzel kapcoslatban? előre is köszönöm!2012. jan. 16. 21:04
2/17 Kiss Dávidkaaaa válasza:
egyet értek az előző komment íróval
3/17 anonim válasza:
Az előző hozzászólóknak üzenem a nyelvtan órát és a szöveg értelmezését. Amúgy meg hány éves vagy , hogy nem tudhatja meg nem vagy már szűz. De szerintem ezzel a kijelentéssel kapcsolatban már meg is tudta a választ így nincs miért tartanod.
4/17 anonim válasza:
Nem is értem miért kellene bent lennie? Mondd meg, hogy nagylány vagy már, pont elég neked, ha a doki nézi a puncid, nem kell még ő is.
Egyébként ha 14 felett vagy, a doki nem fogja elmondani.
5/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy elmondja. de nem ártana ha ezeket a dolgokat megbeszélnéd anyukáddal.
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg mond meg neki nem vagy az. Sokkal egyszerűbb kezelni az igazságot mint mindig hazudni. Neked lesz csak kellemetlen 1 hétig nem a szemébe nézni. Amúgy meg 1000% , hogy tudja az igazságot azért is ennyire kíváncsi.
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. jan. 16. 22:40
9/17 anonim válasza:
nem mondja el. Nem az orvos feladata, hogy ezt közölje. Ugyanúgy a fogorvos sem közli az anyukával, hogy a gyerekének ferdén állnak a fogai...
10/17 anonim válasza:
hát nem tudom...
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!