Hahoo. Ki mikor vesztette el? Mit gondoltok azokról akik 13-14 évesen veszítik el? (F/L + korral irjatok)
kb magánügy, bár szerintem oltára nevetséges tizenévesen nemi életet élni
21 voltam, amikor először feküdtem le valakivel
25/n
18 évesen. De inkább hagytam volna meg a mostani barátnőmnek... :/
Én nem ítélem el azokat, akik 13/14 évesen vesztik el szüzességüket, ha megfelelő körülmények közt, szerelmesen, több hónap után... és nem csak pár napos kapcsolat után a kíváncsiság, és a hecc kedvéért.
De akkor is meg kell lennie hozzá a megfelelő értelmi szintnek, és tudja hogy kell megfelelően védekezni.
13-4 évesen csak hiszik, hogy érettek hozzá. Lehet nem bánják meg, de sok előnye biztos nincs. Van, aki még nem is menstruál ennyi idősen...
18 voltam. 21/L
17 voltam, szerintem magánügy, de nem hiszem, hogy elég érett hozzá...
24/F
Szerintem ez embertol fugg.:)
Ugy vagyok vele hogy "Az o teste azt csinal vele amit akar." Sokan a nevelessel rontjak el. Vagy nem mondanak semmit. Vagy tiltjak es azert is egesz nap errol megy a duma hogy nem szabad.(pedig a gyereknek nagyon eszebe sem jutna) el kell magyarazni a gyereknek hogy miert nem szabad stb. aztan ennyi.:D azt csinal amit akar, ha folyamatban errol dumalnak azert is meg teszi... mert o "lazado".
13/L szuz vagyok amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!