Az egyik barátnőm 12 évesen vesztette el a szüzességét. Ti mit gondoltok erről? Ha kiderülne ilyen egy ismerősötökről, hogyan viszonyulnátok hozzá a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 01:35
2/19 anonim válasza:
Ha annyi idős lennék mint ő akkor megprobalnam En is levarrni xD
3/19 anonim válasza:
ugyan úgy, a szüzesség nem befolyásolja a kapcsolatot normális esetekben
4/19 Mr. Truth válasza:
Korszaka válogatja...
amikor én kis iskolás voltam mi 14 évesen is kimaceráltuk azt a lányt akiről kiderült ez
most aki szüzként megy gimibe az gáz
szóval ha most lennék 12 éves lehet igazából meg sem rázna mert annyira ki lenne mosva már az agyam...
5/19 anonim válasza:
én miért nem találok ilyen bevállalós tiniket?
7/19 anonim válasza:
Úgy viszonyulnék hozzá, ahogyan a jelenben viselkedik. Persze biztos kicsit ledöbbennék, de nem ítélném el.
9/19 anonim válasza:
nem hiszem hogy másképp viszonyulnék hozzá, de nagyot zuhanna a szememben, függetlenül attól hogy most fiúról, vagy lányról van szó
rohadtul nincs rendjén, hogy gyerekek szexuális életet folytatnak, meg úgy akarnak viselkedni ahogy a felnőttek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!