Az egyik barátnőm 12 évesen vesztette el a szüzességét. Ti mit gondoltok erről? Ha kiderülne ilyen egy ismerősötökről, hogyan viszonyulnátok hozzá a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 01:35
11/19 A kérdező kommentje:
#10-es.
igen, ő akarta
2014. júl. 19. 02:04
12/19 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ő hogy élte meg, és hogy utólag jó döntésnek tartja-e. Meg remélném, hogy gondoskodtak biztonságos védekezési módról.
13/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy r*b*nc
15/19 A kérdező kommentje:
nem bánta meg, és természetesen védekeztek is.
2014. júl. 20. 00:44
16/19 anonim válasza:
Azt gondolom hogy szánalmas.... de még 15 évesen is az....
Nekem volt középiskolában egy osztálytársam, lány, aki 13 évesen vesztette el...igazság szerint azt gondoltam hogy idióta. Még büszkélkedett is vele, hogy anno ő kezdeményezett a 20 éves barátjánál, és elsőre vissza is lett utasítva. Végül a pasi beadta a derekát, mert a lány megfenyegette hogy akkor szakít. Együtt voltak a lány 18 éves koráig, aztán nagyon sokáig nem volt senkije a csajnak.. most már 30 felett van, jegyben jár egy pasival. Igen, kicsit idősebb nálam, bukott párszor. ÉN 28 vagyok.
17/19 anonim válasza:
Nem feltétlen gáz.Ezt mondom úgy hogy tizenpár évesen engem sem érdekelt a nemi élet.De a mai világ vagy a biológia fene tudja mi hatására sokkal korábban érnek a fiatalok.Emiatt nem szabad elítélni valakit.Igaz 12 év....hát nem sok.De helyes e az ha egész életére megbélyegezzük.Ez az ő és a szülei felelőssége de később még sokat változik az ember.Mire benő a feje lágya egészen másképp fogja látni a dolgokat.Nagy különbség van a fiatalok között is nem mindegyik váltogatja sűrűn a partnerét.És ha védekeztek is akkor mi is a probléma?Na és persze neked miért probléma? Ha emiatt benned bármi rossz érzés van vagy beszéld meg vele vagy barátkozz olyanokkal akik szerinted 'normálisabban' élnek.Ha én valaki életstílusával személyiségével nem tudok kibékülni nem barátkozom vele.Vagy ha valamiért mégis fontos nekem akkor mellette állok akkor is ha valami ballépést követ el.Az emberek nem tökéletesek. :)
18/19 anonim válasza:
Az a probléma, hogy 12 éves. Vagyis gyerek. És egy gyerek ne szexeljen. Lehet hú de érett agyilag, de akkor sem kell rögtön széttenni a lábát valakinek...ennyi tartása sincs már a tiniknek? hogy legalább 16-17 éves korukig várjanak?
19/19 anonim válasza:
Igaza van a 18asnak. 12 évesen nem szexelni kell. Elég korai. Most nqgyon koránérők a tinik. Farkak helyett a kezével "vakarja meg" ha viszket a nunija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!