Lányok titeket zavarna ha egy 20 év körüli fiúról kiderülne, hogy nem volt még párkapcsolata és még szűz? Máshogy viszonyulnátok hozzá? Elhajtanátok ezért vagy nem zavarna?
Figyelt kérdés
22/F2014. márc. 21. 17:25
1/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Irreleváns lenne párválasztás szempontjából
2/13 anonim válasza:
Miért nem volt még? csúnya, félénk vagy egyéb gond miatt?
3/13 anonim válasza:
ha külsőre az esetem lenne akkor maga lenne a mennyország :D tehát nagyon örülnék neki
viszont sajnos az ilyen korú srácok azért maradtak szüzek mivel rondák :|
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vékony alkatú, emiatt félénkebb vagyok:)
2014. márc. 21. 17:29
5/13 anonim válasza:
"sajnos az ilyen korú srácok azért maradtak szüzek mivel rondák :|"
Ez nem minden esetben igaz. Legalábbis velem viszonylag sok lány akart járni. Csinosak is.
6/13 anonim válasza:
ha ronda is egy pasi viszont jópofa és társas lény akkor akármilyen barátnője lehet, de ha visszahúzódó és olyan akinek barátai sincsenek akkor forever alone!
7/13 anonim válasza:
velem is sokan akartak. csak nem jövök össze minden idiótával. :) (sajnos azok voltak)
9/13 anonim válasza:
#5 És akkor miért nem jött össze egy lánnyal sem?
10/13 anonim válasza:
nem zavarna,sőt...de szerintem már feltetted egyszer ezt a kérdést,vagy az nem te voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!