Fiúk, ti mit gondoltok egy olyan lányról, aki még nem vesztette el 18 évesen?
Voltak már kapcsolataim, de nem mentünk el odáig. Mégis, az osztályban lévő 16 lány közül már 10 elveszette, és ők külön klikket alkotnak, minket meg lenéznek, kevesebbnek gondolnak. És a fiúkkal mi a helyzet? Ti is lenézitek a hozzám hasonlókat?
Pedig nem mintha ők szebbek lennének, csak ebben az egyben különböznek, na meg többet mennek bulizni.
18/L
Engem nem érdekelne.
Most ha valakit ez érdekli az csak az ő szegénységi bizonyítványa.
Szóval,ha én lány lennék és ilyen embert fognék ki,azt hiszem úgy tökön rúgnám,hogy máskor nem foglalkozik ilyen idétlenségekkel!
18F
szerintem kb ezt :D
" végre egy tökéletes lány"
Tiszteletre méltó mert egy csaj akkor veszíti el a szüzességét amikor akarja,mindegy hogy néz ki
Te gondolom az erkölcseid miatt nem veszítetted még el
Én becsülöm az ilyen lányokat!
Bár én nő vgayok,és bocsi,hogy én is válaszoltam. Amúgy én is 18 voltam,mikor elvesztettem.
24 N
Igen, vannak még ilyen lányok :D Divatból meg nem akartam elveszíteni egy idegennel egy discoban, értitek...de ki hogy van vele, én elfogadok másokat, csak nem értem, miért gondolják egyesek "jobbnak" magukat. Én sem gondolom jobbnak vagy tisztességesebbnek magam, csak nem úgy alakultak a dolgok és kész.
És Ti, fiúk, inkább lenézitek vagy tisztelitek az ilyen lányokat? Vagy hidegen hagy? Esetleg örülnétek neki, ha mondjuk 19 évesen (egyetemistaként) elmondaná, hogy neki ez lesz az első? Hogy fogadnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!