Mit gondoltok egy olyan lányról, aki a féltestvérétől vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
A lány 14, a fiú 19. Egyébként a lány eddig nagyon szerény és aranyos volt, de most..2010. ápr. 27. 18:01
2/23 anonim válasza:
nem írom le, mert nem engedi a trágárság szűrő.
4/23 anonim válasza:
Hát kevés perverzebb dolog van ennél. Aki ebbe belemegy az nem normális. Szal ezt gondolom róla; nem normális.
5/23 anonim válasza:
Hát ha ő érettnek érezte magát hozzá,bár ezt esetleg csak most látja igy. majd megbánja :)a féltestvér dolgon már meg se lepődök! De hogy ne hurrogjon le mindenki a másik véleményem meg az hogy akármennyire kihivóan viselkedett is a lány ez a srác "hibája" hülyesége! ennyi idősen tudhatná magát kontrolálni.
6/23 anonim válasza:
Hogy lenne már csak a srác hibája? Ehhez két ember kell, hacsak nem erőszakról van szó. Arról nem ír. 19 éves srác az nem felnőtt, csak nagykorú.
7/23 anonim válasza:
Minden ember más és más! Most pl én is voltam ugy hogy ráizgultam kicsit unokatesómra de mégis türtőztettem magam! Persze oké nem erőszakról van szó! lényegében mind2 hibája,de főleg a farkammal gondolkozom fajtáé . dehát lényegében semmi közük nincs egymáshoz szóval,tök mind1 ki mit csinál ebben az esetben.ez már csak az ő lelkiismeretük kérdése!
8/23 anonim válasza:
Hát a féltestvér az nem mostohatestvér. Ez vérfertőzés.
9/23 anonim válasza:
Vannak ennél durvábbak is..minek ezen meglepődni :D
10/23 anonim válasza:
Ez poén? :D Én is tavaj vesztettem el a szüzességem a mostoha bátyámmal.
Sz.tem nincs vele semmi gond.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!