Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki a féltestvérétől vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
A lány 14, a fiú 19. Egyébként a lány eddig nagyon szerény és aranyos volt, de most..
2010. ápr. 27. 18:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
a mostoha báty és a féltestvér között azért van különbség utolsó.
2010. ápr. 27. 18:47
 12/23 anonim válasza:
hat ha mindketten egy koruak lennenek akor jo de :)) a fiunak hol az esze?? ha ezt sokan megtudtak akor a lany akarhova elmegy meg 40evesen is a hata mogot fogjak sugni hogy ez a tesojaval dugott eloszor... enyi a velemenyem
2010. ápr. 27. 18:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát ha van eszük és nem mondták el senkinek, hanem a sírig tartó kis titkuk maradt, akkor semmit nem gondolnék róluk.

Ha annyi eszük volt, hogy kifecsegték, akkor életük végéig záporozhatnak rájuk az álszent és nem álszent kritikák.

2010. ápr. 27. 19:36
 14/23 anonim válasza:
51%

Beteges.

Nem hiszem el, hogy ne találtál volna magadnak olyan srácot, akivel szívesen tetted volna, és nem a saját véredből való, mert ez torz és ocsmány.

Mostmár minden egyes találkozásotokkor eszetekbe fog jutni ez a hiba, és könnyen lehet hogy megmérgezi a testvéri kapcsolatot.

Legközelebb gondolkozz, mielőtt szétteszed a lábad, és ideje hogy megtanuld egy kicsit becsülni magad, hogy egy kis önbizalmat szedj össze, és keresni tudj magadnak rendes partnert.. és még véletlenül se érezz büszkeséget a vérfertőzés maitt!

2010. ápr. 27. 21:32
 15/23 A kérdező kommentje:

utolsónak: nem én voltam. : D

Egy barátnőm.

2010. ápr. 28. 16:46
 16/23 A kérdező kommentje:
és nem cigányok..
2010. ápr. 28. 16:47
 17/23 anonim ***** válasza:
baszom szájba rögtön!há nem cigány és ilyet csinál?
2010. ápr. 29. 17:29
 18/23 anonim ***** válasza:
A lány is meg a fiú is idióta. Ha nem lennének rokonok, hanem szerelmesek, akkor oké, de mivel vagy az apukájuk vagy az anyukájuk közös, így elítélem a dolgot, és undorítónak tartom! Az mindegy, milyen származású, de aki ilyet csinál, az súlyosan elmebeteg!! Én bezáratnám őket.
2010. ápr. 29. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem te voltál. ÉS ez blááááá
2010. ápr. 30. 15:07
 20/23 anonim válasza:
Szép. Ilyen világban élünk, és én már azt is elhiszem, hogy nem cigány vagy, bár azoktól is durva. Ha magyar vagy... mindenesetre fasza... Gusztustalan...áhh
2010. ápr. 30. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!