Fiúk, ti mit gondoltok egy olyan lányról, aki még nem vesztette el 18 évesen?
Voltak már kapcsolataim, de nem mentünk el odáig. Mégis, az osztályban lévő 16 lány közül már 10 elveszette, és ők külön klikket alkotnak, minket meg lenéznek, kevesebbnek gondolnak. És a fiúkkal mi a helyzet? Ti is lenézitek a hozzám hasonlókat?
Pedig nem mintha ők szebbek lennének, csak ebben az egyben különböznek, na meg többet mennek bulizni.
18/L
Én nem nézlek le ez miatt, sőt örülök is neki hogy még vannak olyan lányok akik nem feküdnek le minden 2. pasival akit meglátnak.
Azok akik emiatt néznek le téged az osztályban és külön klikket alkotnak csak ezért az már egyenesen hogy is fogalmazzak, elég undorító dolog én szerintem.
Legszívesebben én is vártam volna amikor lefeküdtem az exemmel, eléggé megbántam mert fiú létemre csak arra kellettem neki hogy pótoljam, semmi másra.
Én örülnék neki, ha az első lány akivel összejövök még nem vesztette volna el mással... Egyébként nagyon legalja helyen lehetsz, vagy csak a "közeg" olyan, de komolyan szánalmas már milyen emberek vannak... Tapasztalatból beszélek, az én környezetem is efféle értelmi szinten van
17F
Nem akarok lehangoló lenni de az egy dolog hogy az itteni kommentelők mit írnak,a valóság másképpen fest
A való életben úgy zajlik a dolog hogy ha nem fekszel le a pasiddal pár héten belül akkor elhagy.Türelem = Zéro
Tehát igen ritka az olyan férfi aki értékeli azt hogy szűz vagy,mert ebben az esetben ők várnának akár több évet is arra hogy szexre kerüljön a sor
sztem is tiszteletre méltó, én ahol élek a szomszéd településekből is ismerek sok lányt meg innen onnan, és a 18 év alattiak kb 80-90%-a már nem szűz, és kezdem azt hinni h körülöttem már senki se az...ahol tanulok a sulimat meg inkább hagyjuk ott a lányok kb 95%-a nem szűz, bele értve az elsősöket is (rossz ribanc az összes) és kajak mondjuk ülök a.buszon és annyira egyedül érzem már magam, hogy azt gondolom h,a buszon már csak én vagyok szűz..:// sztem már az osztályomba is én vagyok az egyedüli (mondjuk nekem egyéb okokból nehezebb mint a többi fiunak)...szar elég szar h már alig ismerek olyan lányt 18 alatt aki még szűz...
egy lassan 19 szűz srác szavai...
14-es vagyok.
Nos én is egy gimnáziumban taposom éveim, szerencsére az utolsót, ami hozzátenném, hogy az ország 10 "legjobbja" között van, na persze névre..
Mivel ide nem kerül be mindenki, ezért ez a szüzesség, nem szüzesség nem üt ki túlzottan, de ha tudnád mi más van helyette...
18 éves emberek egymás személyiségében és minden egyes tettében áskálódnak, mindenkiben keresik a hibát, mert nem képesek más témában szórakozást találni, vagy csak szimplán gyökerek...
Szóval nem tudom melyik a rosszabb.. Minden esetre én nem tudnék szégyenkezni amiatt, hogy szűz vagyok, ha most is leszek 18 pár hét múlva, akkor sem...
Nem csajoztam túlzottan, kétszer próbálkoztam, csak rossz felé, de nem is nagyon volt olyan akinél próbálkoztam volna egyébként, az meg túlzottan nem tud érdekelni, ahogyan látom, hogy egyre több osztálytársam jön össze olyan nőkkel akik úgy néznek ki, mint aki most szabadult a bányából, csak azért, hogy ők menők lehessenek.
Nem vagyok egy hódító alkat, de akkor is megvannak az elvárásaim, és nem jönnék össze egy rossz p1csával csak azért, hogy menő legyek, tehát nekem bőven ráér majd az egyetemen, ott tenni is fogok érte - remélhetőleg annyira csúf meg nem vagyok, hogy ne jöjjön össze valami... :D
,,A való életben úgy zajlik a dolog hogy ha nem fekszel le a pasiddal pár héten belül akkor elhagy.Türelem = Zéro"
Én ezt teljesen értem, de nem erről szólt a kérdésem. Nem azt kérdeztem, hogy: ,,A fiúk miért nem képesek várni x hetet, hónapot, míg lefektetnek, miért kell rögötn az ágyba vinni?" Hanem azt, hogy gáz-e és kevesebbnek érzik-e azt, ha egy lány 18 évesen még szűz.
És érdekes, nekem 17 éves koromig végig olyan barátaim voltak, akik nem akartak rögtön az ágyba vinni, mégis együtt voltunk 2-3 hónapig és én voltam az, aki sakított, de érdekes...persze ez nem azt jelenti, hogy egyetemen, a felnőttek világában is erre számítok, sőt! Akkor már nem csak az számít, hogy hívjon el ide-oda és ő fizessen, vagy menjünk el bulizni együtt; ott már a szex is nyomós indok az együttmaradásra, nem igaz? Szóval az, hogy pár héten belül lefekszünk, teljesen normális és elfogadott dolog lesz; de 14-16 évesen NEM AZ!
,,Tehát igen ritka az olyan férfi aki értékeli azt hogy szűz vagy,mert ebben az esetben ők várnának akár több évet is arra hogy szexre kerüljön a sor."
Ezt miből? A mondat két fele között nincs összefüggés XD Egyrészt miért ne örülne neki egy pasi, hogy ő veheti el a szüzességét egy csajnak, még senki nem járt benne?! Másrészt az, hogy valakinek szűz a bartánője nem jelenti azt, hogy éveket kellene rá várnia, ezt nem tudom, miből gondoltad...eleve ahol szerelem van, csókolózás, tapi-tapi, ott előbb utóbb szex is lesz, és nem kellenek hozzá hónapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!