Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a jelenlegi barátnőtök egy négerrel vesztette el a szüzességét. Mit gondoltok róla? Akartok így még vele járni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 09:35
1/11 anonim válasza:
Úristen, hogy lehetnek egyesek ilyen gyengeelméjűek. Egy né ger már alapból valami fertőzött faj, vagy mi? Nem lehet egy ugyan olyan fiú, mint legjobb haverod, Feri, a 10. osztályból?
2/11 anonim válasza:
Hát nem vagyok fajgyűlölő, de hát, lol! Egy négerrel? Hol? Am nem nagy baj, csak aidses ne legyen
3/11 anonim válasza:
Hát én nem komplettnek tartanám a csajt!! Négerrrrel?? :O
5/11 anonim válasza:
semmiben sem lenne másabb mintha egy magyar,egy német vagy egy kínaival veszítette volna el(abban az esetben lenne gond ha a "vagy"-ot kicseréljük "és"-re)
6/11 anonim válasza:
Én is megdugnék egy néger csajt. Persze csak azt a fajtát találom vonzónak amelyikbe némi világosabb vér is keveredett. Azért annyira ne legyen internacionalista, és legyen benne egy minimálisan egészséges idegenutálati szint. Az még nem rasszizmus vagy ilyesmi. Azért érdekelne hogy mi vonzotta benne és hogy mi volt a végén a tapasztalat.
7/11 anonim válasza:
Mi köze a dolognak a bőrszínhez?
Ez a kérdés így ilyen formán nem rasszista egy kicsit????
8/11 anonim válasza:
Napi 20 kérdésed van a négerekkel kapcsolatosan. Tedd túl magad rajta pszichológussal, ne gyikses kérdéseken keresztül.
10/11 anonim válasza:
Elkezdődne a kapcsolatunk utolsó 30 másodperce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!