Szüzesség elvesztésével mennyit veszít értékéből egy nő?
Figyelt kérdés
A héten elvesztettem a szüzességem. Holnap leszek 23, szóval már nem vagyok hozzá fiatal, viszont ez életem első kapcsolata, mindenben első volt, még csókban is. Több mint 1 éve vagyunk együtt és bár én nem tervezem örökké tartónak a kapcsolatot, mégis belementem már csak kíváncsiságból is meg azért mert most vagyok fiatal és nem csak felnőtt koromban akarok szexelni.
Mennyire nézik ezt rossz szemmel a férfiak? Hogy mondjuk a barátnőjüknek már volt egy emberrel szexuális kapcsolata és nem "várt az igazira" ??
2015. febr. 21. 13:16
1/12 anonim válasza:
mint az autó ha kitolják a szalonból :D
2/12 anonim válasza:
Semennyit nem számít, sőt. Igazából van egy lélektani határ, ami persze mindenkinél változó, de az tény, hogy minél több tapasztalata van egy nőnek, annál jobb lesz az ágyban - vagy csak az orális szexben. De az is igaz, hogy hiába lesz egy lány "profi", az lelombozó, ha 60-70-200 fiúval volt már előttem. De maga az, hogy csak nem szűz, az önmagában nem jelent problémát, nem leszel emiatt kevesebb mások szemében.
3/12 edge of a revolution válasza:
Semennyit sem veszítettél az értékedből, hidd el.
4/12 anonim válasza:
Veszíteni az értékből? Semmit.
5/12 anonim válasza:
Max csak akkor veszitesz, ha egy egesz focicsapat atmegy rajtad
6/12 anonim válasza:
Kb. annyit amennyit a hártyája nyom, szerintem a szüzesség inkább hátrány, nem pedig erény.
7/12 anonim válasza:
Barátom örült hogy nem vagyok szűz. Az első nagy ő kapcsolatok szépek szerelmesek de az esetek nagy százalékában véget érnek, mert nincs tapasztalata mással egyik félnek sem elkezdenek kíváncsiskodni milyen lehet mással. ha már többféle embert megtapasztaltál tudsz dönteni hogy mi a jó neked, mit szeretnél. Barátom épp ezért mondta, hogy örül neki hogy túl vagyok az első nagy szerelmen (ő is túl van) és így sokkal "biztosabb" a kapcsolatunk, nem töketlenkedünk meg ilyesmi.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 21. 13:54
10/12 anonim válasza:
Van baj...
"...a szüzességem. Holnap leszek 23"..."Több mint 1 éve vagyunk együtt"... "nem "várt az igazira""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!