Lányok, nők hogyan fogadnátok?
Szóval, 27 éves vagyok és még nem voltam nővel.
Nem vagyok kíváncsi a megjegyzésekre és hülye beszólásokra, köszönöm.
Voltak lehetőségek, de számomra ez a dolog olyan, hogy valamilyen szintű vonzalom vagy kötödés kell ehhez.
Ezen kívül normális vagyok, sok dologhoz értek és tudok is beszélni az emberekkel, de most nem is ez a lényeg.
Mit gondolnátok ha kiderülne arról a férfiről akivel ismerkedtek, hogy még szűz ennyi idősen?
Egyáltalán mit gondoltok azokról akik még ennyi idősen is szüzek?
Sajnos ez a dolog az idő haladtával csak egyre nagyobb gátad képezz bennem.
El tudok beszélni bármilyen témáról egy lánnyal vagy nővel, de mikor szexuális témához érünk olyan zavarban vagyok, hogy nincs semmi tapasztalatom.
Olyan bénának érzem magam, hogy ilyen korban már elvárás lenne, hogy egy vagy több lánnyal vagy nővel legyen szexuális kapcsolatom.
Fiúk is írhatnak, hogy nekik hogyan fogadták a szüzességük tényét hasonló korban, ha van még rajtam kívül itt ilyen.
Őszinte válaszokat előre is köszönöm. :)
Köszi az észrevételedet Pimbula.
Igen ez valóban így van ahogyan írod.
Egy időben zavart, hogy emiatt vagyok úgymond elutasítva, de mostanra nem érdekel.
Volt olyan, hogy egy elutasítás után szinte nem is volt kedvem többet próbálkozni és eltartott egy ideig, hogy újra erőt gyűjtsek a folytatáshoz.
Mostanra már annyira nem zavar az elutasítás, hamar túl vagyok rajta.
Itt javarészt mindenki megpróbál segíteni a másiknak, még ha csak szóban is.
Azért ezek a szavak is segítenek valamennyit nekem.
Magamat már rég elfogadtam, már csak a másikat kell elfogadnom és magamat elfogadtatni vele.
Érzem, hogy idővel változok és jó irányba változok, de sajnálom az elmúlt idő párkapcsolatbeli és szexuális téren levű meddőségemet.
Ezen nem tudok már változtatni és ezt elfogadtam, tehát a jövőn gondolkozok és az mindenféleképpen az, hogy egy társat akarok, de nem mindenáron azért. :)
Még egy kérdés: A valóságban is mindig mindent megköszönsz? Hogy a csaj szóbaállt veled, hogy méltóztatott válaszolni, hogy méltóztatott kérdezni, stb.?
Mert ha igen, szokj le róla gyorsan. :D Én is sokmindent megköszönök az életben, de csak akkor, ha tényleg hálaérzetem van. Csak azért, mert valaki nem nézett levegőnek, azt nem, mert az a minimum, na meg, ha minden sz.art megköszönök, akkor hogyan fogom kifejezni, ha tényleg hálás leszek? Leborulok elé a porba?
Ha szerelmes lesz beléd a egy lány emiatt úgyse fog elutasítani. Egyszerűen olyan nincs, hogy szeret kíván valaki, de emiatt elutasít, mert még senkibe se mártottad meg a farkad pláne azért, mint ahogy leírtam azt, hogy nem a tapasztalat számít. Ezért írtam, hogy ne buta nőt keress, akinek semmilyen szexkultúrája sincs, és csak annyiból állna az egész, hogy szétteszi a lábát, várja a csodát és nem tesz semmit, na ez ilyen nők általában elutasítóbbak, de gondolom nem kell egy felesleges púp a hátadra és gondolom neked is jó szex kéne.
Még egy tanács azért ne ezzel kezd az ismerkedést, mert lehet bizonytalanságot fog érezni, ha hamar felhozzod. Mond el akkor, ha már eléggé megkedveltétek egymást és már készültök az első szeretkezésre.
Dehogy köszönök meg mindent, csak amit szerintem illő és amiket általában megköszönnek az emberek.
Azért ilyen bolond én sem vagyok. :D
Itt csak azért köszönök meg minden választ, mert értékelem azt, hogy vette a fáradságot elolvasni az én és a másik írását és hozzászólt.
Tettem már fel kérdéseket itt és kevesen válaszoltak, az a kevés válasz is olyan volt, hogy semmitérő, pedig nem egy hű de bonyolult kérdések voltak, ahogyan ez a kérdésem sem az.
Egyszerűen véleményt szoktam kérni bizonyos dolgokról.
Ha zavar az, hogy mindenkinek megköszönöm a válaszát azzal én nem tudok mit kezdeni.
Az adott illető vette a fáradságot és hozzászólt a kérdésemhez, akkor én meg veszem a fáradságot és megköszönöm neki és esetleg viszont válaszolok, ha ez bűn akkor égjek a pokol tűzén. :)
Az hogy itt megköszönök mindent abból még nem következik, hogy a való életben is megköszönöm még azt is, hogy leült mellém valaki.
Értem, hogy mit akarsz mondani és nem is kell egy felesleges púp sem nemhogy a hátamra, de sehova máshova sem.
Ezt nem mondanám el a világért sem az elején, hogy szűz vagyok, de ez a dolog nem is zavar annyira.
A legjobban az zavar, hogy még nem volt párkapcsolatom és ez szerintem nagy hátrány 27 éves létemre.
Egyszerűen nem tudok úgy hozzászólni egy lányhoz, hogy felkeltsem az érdeklődését, egyszóval tapasztalatlan vagyok.
Ennyi idős férfitől szinte elvárás, hogy tapasztalt legyen minden téren, magabiztos legyen, legyen férfias és szexuális kisugárzása.
Volt, hogy beszélgettem egy lánnyal, de haverom is ott volt velünk.
Mondott neki haverom pár mondatot és láttam a lányon, hogy teljesen máshogy néz rá. Ezek teljesen normál és nem szexuális szöveg volt.
Ezen kell és próbálok csiszolni, hogy szövegben és magabiztosságban legyek rendben.
Elbeszélgetek én bárkivel és bármiről, de valahogy nem tudok vonzalmat kelteni, egyből barátnak vagyok elkönyvelve.
A megszólításra még csak ráveszem magam, de ha a lány nem érdeklődő akkor szinte lefagyok.
Számomra az első randin nem a csók az elsődleges cél.
Inkább ismerkedni és jobban megismerni egymást, de beláttam, hogy ez is hiba, mert amikor nem lett csók akkor folytatás sem lett.
De mint írtam is, nem sajnáltatni akarom magam, hanem véleményeket kértem és kaptam is, amikkel azért lehet mit kezdeni.
Minél több információt kapok és tapasztalok annál jobban tudom magam az "elvárásokhoz" alakítani.
Az a baj veled, hogy túlságosan rágörcsölsz erre a témára ez sokkal nagyobb probléma, mint a tapasztalatlanság. A haverod nyilvánvalóan laza volt és azért keltette fel az érdeklődését.
Az írásaidból ítélve szerintem egy komoly kapcsolatot szeretnél, na most egy komoly kapcsolatnál nem számít az, hogy volt e kapcsolatot, hanem az hogy milyen vagy. Egy normális nőt aki komoly kapcsolatot szeretne nem fogja elriasztana az, hogy még kezdő hanem inkább örülni fog annak, hogy nem mentél prostizni vagy részegen discozni és ott megfektetni egy párat, mert a te korodban jó páran nem bírják és normálisabb nőknél inkább érték leszel. Márha nem feszengsz ezen a témán, ami tényleg riasztó tud lenni a nőknél.
Férfiként engem is jobban vonzanak az olyan nők, akik pozitívak, jókedvűek, mint aki feszeng, idegeskedik. A munkahelyemen van egy lány aki ilyen és mellé paranoiás gondokkal küzd, neki se volt párkapcsolata pedig 26 éves, nem egy csúnya lány, de engem egyáltalán nem vonz, és nem azért mert tapasztalatlan, hanem mert a maradék jókedvem is elveszi néha annyira energia vámpír. Légy pozitív ne legyen tele gondolatokkal az elméd és ne akarj annyira görcsösen megszólítani senkit. Utcán, buszon meg pláne ne, inkább keress valami jó elfoglaltságot amiben örömödet leled legyen az sport, kirándulás bármi ahol tudsz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!