Elsősorban tapasztaltabb lányok véleménye érdekelne. Ti hogy fogadnátok egy ilyen pasi közeledését?
20 éves vagyok, szűz. Nincs a fejemre írva, nem nézek ki rosszul, így nem rí le rólam. Ha megtudnátok a pasiról, aki "hajt rátok", vagy már randizgattok akár, hogy még tapasztalatlan, tetszene, taszítana, vagy nem zavarna, maximum majd tanítgatnátok kicsit, ha kell? :)
Azt még hozzáteszem, fantáziának nem vagyok híján, csak a kellő tapasztalat hiányzik.:)
Első.
Kicsit általánosítás!
Amúgy sok lányt ez nem zavarja
Ez a veszély szerintem ugyan akkora sanszal fordul elő, mint ha nem szűz valaki, ha már elmúlnak az érzések. Ez a ki kell élni magam dolog szerintem baromság.
Remélem ez miatt azért pl. nem tennél két lépést hátrafele..:D
Köszi a válaszod.
tudom, hogy kicsit általánosítottam de ez az én bajom. :D
amúgy ha valaki már több lánnyal volt akkor legalább amiatt nem kell félnem, hogy még ki akar próbálni új dolgokat. 1 gonddal kevesebb...
de ez az én véleményem, biztos van olyan, akit nem zavar :) engem is csak a tapasztalat miatt zavarna
Már ne haradugj, de lányoknál gáz?:DD
Akkor nálunk férfiaknál szerinted erény?:D
Szerintem a nők 90%-a minimum úgy állna hozzám, 20 évesen szűz, biztos valami gáz van vele.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!