Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges olyan, hogy egy...

Lehetséges olyan, hogy egy pasi azt hazudja hogy szűz?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom elhinni, mert 25éves, és elég helyes, ráadásul magas, és még izmos is. Mondhatni álmaim pasija. Lenne valami oka hogy hazudjon?

2012. nov. 8. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyrész ha olyan csajokkal taláélkozik akinek ez bjeön akkor hazudhatja...amúgy meg minden további nélkl lehetséges ha a csajokkal szemben félénk a lelkem
2012. nov. 8. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy pasi azt mond, amit akar.

Sőt vannak helyreállító műtétek, és így már a lányok is hazudhatják, hogy szüzek.

2012. nov. 8. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Pasiknál a szüzesség csak elvi kérdés, nincs fizikai jele, mint a lányoknál. Mit számít, ha valaki már nem az?
2012. nov. 8. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges :D
2012. nov. 8. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Jól kezdődik a kapcsolat, ha már most nem bízol benne.

Mért ne lehetne. Miért hazudna?

Gondolom volt vmi komoly gond az életében.

2012. nov. 8. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Simán.

Lehet, hogy csak te látod helyesnek, a többi nő nem annyira.

Lehet, hogy ameddig nem volt izmos, senkinek se kellett.

És még több más oka is lehet.

2012. nov. 8. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég nagy barom,ha ezt hazudja. Kb én is ilyesmi vagyok mint amit írsz, jó formában vagyok, és 27 évesen egy szűz féreg vagyok. Inkább lehazudom. Egyszerűen derogál udvarolni, ennyi az indok. Utálok udvarolni. Nem szeretek nőkkel társalogni, csak szúrni szeret/néém/ őket!

Ezt a csacsi gondolatot, hogy hazudja verd ki a fejedből, mert ekkora állat nincs a földön, aki ilyet mondjon. Főleg manapság, amikor a nők ezért gázkamrába ítélnek, szétmarnak,ha ilyesmi a fülükbe jut.

Ha meg tényleg ekkora kamikáze az ürge, hogy nem az,de ezt hazudtólja, akkor azért hagyd ott,mert leht,hogy gumiszobára való :))

2012. nov. 9. 01:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Max, ha előtte azt mondtad, hogy imádod a szűz pasikat, és neked csak szűz pasi kell. A pasiknak ez inkább ciki, és inkább azt szokták hazudni, hogy nem azok, szóval értem, mi oka lenne erre..:/
2012. nov. 9. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, a fiúk inkább szégyellni szokták ebben a korban, ha szüzek, és azt hazudják, hogy már nem azok.

Max akkor hazudhatna, ha a lánynak csak szűz pasi felelne meg, vagy ha nagyon mélyen vallásos. Bár ha vallásos, akkor biztos a hazugságot is bűnnek tartja, tehát nem hazudna ezért sem.

2012. nov. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!