Lehetséges olyan, hogy egy pasi azt hazudja hogy szűz?
Egy pasi azt mond, amit akar.
Sőt vannak helyreállító műtétek, és így már a lányok is hazudhatják, hogy szüzek.
Jól kezdődik a kapcsolat, ha már most nem bízol benne.
Mért ne lehetne. Miért hazudna?
Gondolom volt vmi komoly gond az életében.
Simán.
Lehet, hogy csak te látod helyesnek, a többi nő nem annyira.
Lehet, hogy ameddig nem volt izmos, senkinek se kellett.
És még több más oka is lehet.
Elég nagy barom,ha ezt hazudja. Kb én is ilyesmi vagyok mint amit írsz, jó formában vagyok, és 27 évesen egy szűz féreg vagyok. Inkább lehazudom. Egyszerűen derogál udvarolni, ennyi az indok. Utálok udvarolni. Nem szeretek nőkkel társalogni, csak szúrni szeret/néém/ őket!
Ezt a csacsi gondolatot, hogy hazudja verd ki a fejedből, mert ekkora állat nincs a földön, aki ilyet mondjon. Főleg manapság, amikor a nők ezért gázkamrába ítélnek, szétmarnak,ha ilyesmi a fülükbe jut.
Ha meg tényleg ekkora kamikáze az ürge, hogy nem az,de ezt hazudtólja, akkor azért hagyd ott,mert leht,hogy gumiszobára való :))
Nem hiszem, a fiúk inkább szégyellni szokták ebben a korban, ha szüzek, és azt hazudják, hogy már nem azok.
Max akkor hazudhatna, ha a lánynak csak szűz pasi felelne meg, vagy ha nagyon mélyen vallásos. Bár ha vallásos, akkor biztos a hazugságot is bűnnek tartja, tehát nem hazudna ezért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!