Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan fogadnátok, ha a barátotok ezzel az ötlettel állna elő?
Hogyan fogadnátok, ha a barátotok 1-2 éves kapcsolat után előállna azzal az ötlettel, hogy hármasba vagy négyesbe szexelnénk egy olyan csajjal vagy párral akiben megbízunk, tehát baráti körből?
Mindezt azért, hogy ne laposodjon el a szexuális kapcsolatunk, de nem akarok más nővel szexelni sunyiban mert még mindig szeretem. És kézenfekvőbb dolog mert nem megcsalásról lenne szó. Persze lefektetnénk bizonyos szabályokat...
Mit reagálnátok erre?
ha 1-2 év után előállna ezzel a szöveggel, hogy ne laposodjon el a szex?
akkor hogy bírná ki a házasságot például, ha 1-2 évente újdonság kell neki, ráadásul ilyen, akkor 3 év után már orgiára akarna járni és így tovább...
mellesleg ez rossz szöveg hogy azért hogy ne laposodjon el, mással is akar szexelni és ennyi
23L
3. vagyok
ha tényleg csak unod hogy folyton ugyanazt csináljátok, és nem minden áron mással akarsz szexelni, akkor ki lehet találni bármit
fogod a káma szutrát aztán van benne pár száz póz, álljatok neki, egy kis masszázs, játékszerek, erotikus társasjáték stb
nem tudom hogy állna a hármashoz a barátnőd, de ha szereted akkor ilyenekkel próbálkozol és nem másik csajjal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!