Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan fogadnátok, ha a barátotok ezzel az ötlettel állna elő?
Figyelt kérdés
Hogyan fogadnátok, ha a barátotok 1-2 éves kapcsolat után előállna azzal az ötlettel, hogy hármasba vagy négyesbe szexelnénk egy olyan csajjal vagy párral akiben megbízunk, tehát baráti körből?
Mindezt azért, hogy ne laposodjon el a szexuális kapcsolatunk, de nem akarok más nővel szexelni sunyiban mert még mindig szeretem. És kézenfekvőbb dolog mert nem megcsalásról lenne szó. Persze lefektetnénk bizonyos szabályokat...
Mit reagálnátok erre?
2014. dec. 10. 17:28
11/15 anonim válasza:
Bolond vagy!!! Bolond. Te azt a nőt akkor nem is szereted?!?
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Ha ilyennel állna elő a barátom, akkor biztos, hogy átértékelném a kapcsolatunkat.
Igazából ez az első lépés a szakításhoz vezető úthoz. Utána már úgyse lenne minden a régi.
De valószínűleg nem őt fogod elvenni feleségül, a szavaidból kivéve még nem élted ki magad te sem és hajt téged a kiváncsiság.
14/15 anonim válasza:
Én nagyjából 1 napi gondolkodás után nemet mondtam. Én is kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet, de még nem vetkőztem le a gátlásaimat ehhez a kalandhoz. De a saját barátnődet Neked kell ismerned, hogy mit reagálna. 26/N
15/15 anonim válasza:
Sokszor csináltam már ilyet, úgyhogy sehogy nem fogadnám. Ha akarja, legyen. De már mindketten kinőttünk ebből, szóval nem tervez egyikünk se ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!