Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, nők hogyan fogadnátok?

Lányok, nők hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

Szóval, 27 éves vagyok és még nem voltam nővel.

Nem vagyok kíváncsi a megjegyzésekre és hülye beszólásokra, köszönöm.

Voltak lehetőségek, de számomra ez a dolog olyan, hogy valamilyen szintű vonzalom vagy kötödés kell ehhez.

Ezen kívül normális vagyok, sok dologhoz értek és tudok is beszélni az emberekkel, de most nem is ez a lényeg.

Mit gondolnátok ha kiderülne arról a férfiről akivel ismerkedtek, hogy még szűz ennyi idősen?

Egyáltalán mit gondoltok azokról akik még ennyi idősen is szüzek?

Sajnos ez a dolog az idő haladtával csak egyre nagyobb gátad képezz bennem.

El tudok beszélni bármilyen témáról egy lánnyal vagy nővel, de mikor szexuális témához érünk olyan zavarban vagyok, hogy nincs semmi tapasztalatom.

Olyan bénának érzem magam, hogy ilyen korban már elvárás lenne, hogy egy vagy több lánnyal vagy nővel legyen szexuális kapcsolatom.

Fiúk is írhatnak, hogy nekik hogyan fogadták a szüzességük tényét hasonló korban, ha van még rajtam kívül itt ilyen.

Őszinte válaszokat előre is köszönöm. :)

2015. febr. 7. 18:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Amúgy az itteni válaszok megtévesztőek lehetnek, mert itt a viráglelkek erős többségben vannak. A valóságban nem olyan a helyzet hogy 10-ből 8 lányt nem érdekelne, nem zavarna, 2-t meg igen.
2015. febr. 8. 11:13
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszodat.

Hát pont ez az, hogy szerintem sok lányban ez úgy lenne, hogy akkor én béna vagyok mert 27 éves létemre még nem volt barátnőm. Szexuális dolgok a párkapcsolat mennyiségéhez nem köthető, tehát ebből még nem jön le az, hogy szűz lennék.

Itt a válaszolok között is tudnék felhozni egy példát.

A #3 írta: "Engem bizony zavarna. Szeretem tudni legalább tudat alatt, hogy a férfi az aki a tapasztaltabb kettőnk közül"

Tudom, hogy butaság ilyenen rágódni, mert pár hét alatt is lehet olyan jó egy párkapcsolatban mint aki hosszabb ideje van párkapcsolatban.

Van olyan, hogy valaki régóta van párkapcsolatban és akár több kapcsolta volt, mégis "béna" ilyen téren.

Ezt csak abból szűröm le, hogy itt amilyen dolgokat olvasok, hogy ki mit csinál a kapcsolatban és még mindig vele van a párja, egyszerűen elképesztő dolgok ezek.

Tudom, hogy a szerelem elvakít, de akkor is....

2015. febr. 8. 11:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit szoktál felelni, amikor a csajok megkérdezik, miért vagy még szűz?
2015. febr. 8. 12:25
 14/25 A kérdező kommentje:

Így konkrétan nem kérdeztek még rá, hogy miért vagyok szűz, de olyan kérdések voltak, hogy miért nem volt még komoly kapcsolatom?

A miérteket nem lehet pár szóban leírni és nem is szeretném ország világnak elmondani.

Ha megbízok benne akkor ezt így mondanám el.

Ezeknek családi, lelki és anyagi okai voltak.

"Voltak lehetőségek arra, hogy legyen barátnőm, de ezek a dolgok amiket itt fentebb említettem mindig is gátat képeztek abban, hogy oldott és fesztelen legyek egy lány társaságában."

Nem látok bele a lányok fejébe és nem is tudom, hogy ezen szöveg miként hat egy ismerkedés során a megítélésemben, de inkább vagyok őszinte mint hazudjak.

Az meg, hogy miért vagyok szűz egy más dolog.

Ez kapcsolódik ahhoz, hogy még nem volt barátnőm.

Ebben is voltak lehetőségek, hogy változzon, de régen kicsit félősebb voltam, később meg olyanokkal lett volna lehetőség akik nekem nem tetszettek.

Ezt a dolgot, hogy én lefeküdjek valakivel nem úgy gondolom, hogy egy bármilyen nővel megtegyem és hidd el, hogy ezt nem a szűz kisfiú mondatja belőlem, ezt tényleg így gondolom. Nekem ehhez vonzalom és valamilyen szintű szimpátia szükséges.

Nem vagyok és vagyok nagy bulizós, de ez is inkább a pénzügyi dolgokon múlott.

Szívesen elmentem volna bulizni fiatalabb koromba, de mostanra, hogy már lenne rá pénzem ez a kedv elmúlt.

Tanulmányaim és munkám során nem volt és most nincs lehetőségem lányokkal, nőkkel ismerkedni, hétvégéket meg úgy nincs kedvem szórakozóhelyeken tölteni.

Mielőtt még azt hinné valaki, hogy sajnáltatni akarom magam akkor nagyon téved.

Ismerem az értékeimet és sok mindenhez értek, nem vagyok egy elveszett ember, csak ez a nyavalyás tapasztalathiány párkapcsolat terén nehezíti meg az életemet.

Felvetődhet az a kérdés, hogy "Egy próbálkozás sem járt sikerrel?"

Voltak sikerek, de ezek nagyon kicsit mértékűek voltak és lehet, hogy én sem láttam a pozitív és negatív jeleket.

Egy rossz élmény után sokáig nem is próbálkoztam és volt olyan idő amikor nem is akartam barátnőt, mondván úgyse leszek jó senkinek.

Így jobbára neten ismerkedek, itt és társkereső oldalakon.

Mostanában már inkább csak itt beszélgetek és ismerkedek.

Pár üzenet után nekem már nem annyira ismeretlen a másik és így a személyes találkozás is könnyebb számomra.

Ja és nem mellékesen így több emberrel beszélve szélesedik a látókör és több dolgot tudok meg lányoktól a lányokról. :)

2015. febr. 8. 13:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Az, ha rohad a fogad, jobban zavarna.

Valahol el kell kezdeni, majd én beüzemelnélek.

2015. febr. 8. 15:28
 16/25 anonim ***** válasza:

Olyan hülyeség az, hogy aki tapasztalatlan az szar lesz egy párkapcsolatban. Nem tudom ki kezdte ezt a hülyeséget és miért folytatják, mikor több nőtől hallom azt, hogy a párja is ebben a helyzetben volt, mint te de mégis helyt állt mindenben a szeretkezésbe is nyújtott annyit, mint egy tapasztalt, hallottam a fordítottjáról is, egy full tapasztalt nem tudta rendesen kielégíteni. Tehát nem tudom honnan ez a hülyeség, aki béna nem azért béna, mert tapasztalatlan inkább a gátlássosság és a kommunikáció hiánya a hiba nem azért, mert kezdő. Felejtsd el azt a sémát, hogy kezdetben béna leszel, hamar elmész meg a többi hülyeség, mert ha ellazulsz, beszélgetsz a partnereddel, hogy mi lenne jó nektek nem lesz probléma.

Azt javaslom, hogy légy laza próbálj boldogabban élni és nem lesz semmilyen gond. Amúgy is csak a buta, primitív nőknél zavaró tényező a tapasztalatlanság akik általában 0 szexkultúrával se rendelkeznek azok meg kellenek halálnak.

2015. febr. 8. 18:19
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a válaszodat.

Kíváncsi lennék, hogy mit értesz beüzemelésen. :)

Ha gondolod ezt megírhatod privátban is.

Köszönöm válaszodat.

Egyetértek veled ebben, hogy egy kezdő is hamar szerezhet tapasztalatot és lehet legalább olyan jó, ha nem jobb mint egy olyan akinek már több kapcsolata is volt.

Ez, hogy béna leszek és hamar elmegyek, ettől nem félek.

A beszélgetni a partnerrel dolog is jó és én is így gondolom.

A teljes kommunikáció híve vagyok, mindent meg lehet és talán kell is beszélni.

Megvan erről is a bővebb véleményem, de most nem ez a téma és nem két szóban tudnám leírni. :)

Kezdem már lazábban felfogni a dolgokat és remélhetőleg jó irányba fordulnak a dolgok. :)

Még egy dolgon azért változnom kell.

Kedves, figyelmes és érdeklődő vagyok.

Azt vettem észre eddig, hogy ez nem igazán jön be a lányoknál, inkább a nagy dumás beszólogatós fiúk jönnek be nekik, akik nem értékelik és valamelyest lenézik őket.

Egyik lány ismerősöm(rokonom), azt mondta, hogy túl figyelmes és kedves vagyok, így nem vagyok kihívás egy lánynak.

Minden figyelmet megadok már az elején és ez nem jó.

Néha levegőnek kell nézni a nőket és ne azt nézzem mindig, hogy nekik mi a jó.

Kezdem azt érezni, hogy ez tényleg így van és nekem is eszerint kell változnom.

2015. febr. 8. 23:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Én tisztelném az illetőt.Nagyon ritka,hogy egy fiú 20 felett szűz,a 25 f. meg szinte alig létezik.
2015. febr. 9. 17:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod, nagyon kedves tőled.

Pedig létezik több is, de remélem nem leszek valami látványosság egy cirkuszban emiatt. :D

2015. febr. 9. 18:11
 20/25 anonim ***** válasza:
Osztom a 11. válaszoló véleményét. Itt tisztelve vagy, a valóságban meg lenéz mindenki. Ezt tapasztalod te is, nem?
2015. febr. 9. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!