Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, Hölgyek! Hogyan...

Lányok, Hölgyek! Hogyan fogadnátok ha kiderülne?

Figyelt kérdés

Hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a pasi/férfi akit mélységesen szerettek egy örömlánnyal volt az első szexuális kapcsolata valamint a kapcsolat előtt rendszeresen igénybe vette az örömlányok szolgáltatását?

Ezenkívül ez lenne neki az első normálisnak mondható párkapcsolata és most pedig mindent belead a kapcsolatba, szereti a párját, odafigyel rá és mindent megad neki!

Mit gondoltok ez elfogadható?

2011. okt. 31. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te már kérdezted ezt egyszer. Nem volt elég?
2011. okt. 31. 22:20
 2/6 napietus ***** válasza:

nem elfogadható. ha ez történt, nem kell reklámozni. senki nem akar krvák utódja lenni, sem ilyen igényszintű pasival kezdeni. szóval szádat súlyba, nem kell erről beszélni és kész. ha mégis szóba kerül, mondd, hogy alkalmi kapcsolataid voltak (ami végülis igaz is).

29/n

2011. okt. 31. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Ez akkor is kiábrándító,ha mindent megadsz a párodnak!Én hatalmasat csalódnék és undorítónak tartanám!a párom előttem olyan nőkkel volt,akik tucatnyi más pasival dugtak!

hm, vajon elkaptam már valamit?ez lenne a második gondolatom.

2011. nov. 1. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem senkinek sem kell ezen túl sokat gondolkoznia, mármint a válaszon. Rosszul fogadnám, SŐT nagyon ,főleg ha ezt pl nem az elején közli, hanem csak ha egy ilyesmi témában kerül felszínre.Valóban, a nemi betegségEK kockázata örömlányoknál nagyobb, mint átlagosan párkapcsolatban élő személyek között.....Elgondolkoznék
2011. nov. 4. 11:46
 5/6 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség volt de ha ezután tényleg mindent megtesz a kapcsolat megtartásáért akkor biztos fontos neki. és mivel ez még előtted történt szerintem ha megbánta akkor elkéne nézned neki. már ha te is szereted annyira hoigy elfogadd és együtt tovváb lépjetek.
2011. nov. 6. 16:01
 6/6 anonim válasza:
0%

egyértelműen elfogadható, sőt az is ha a kapcsolatotok alatt is eljár hozzájuk

te úgysem tudod neki azt az élményt megadni....

2011. nov. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!