Lányok, Hölgyek! Hogyan fogadnátok ha kiderülne?
Hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a pasi/férfi akit mélységesen szerettek egy örömlánnyal volt az első szexuális kapcsolata valamint a kapcsolat előtt rendszeresen igénybe vette az örömlányok szolgáltatását?
Ezenkívül ez lenne neki az első normálisnak mondható párkapcsolata és most pedig mindent belead a kapcsolatba, szereti a párját, odafigyel rá és mindent megad neki!
Mit gondoltok ez elfogadható?
nem elfogadható. ha ez történt, nem kell reklámozni. senki nem akar krvák utódja lenni, sem ilyen igényszintű pasival kezdeni. szóval szádat súlyba, nem kell erről beszélni és kész. ha mégis szóba kerül, mondd, hogy alkalmi kapcsolataid voltak (ami végülis igaz is).
29/n
Ez akkor is kiábrándító,ha mindent megadsz a párodnak!Én hatalmasat csalódnék és undorítónak tartanám!a párom előttem olyan nőkkel volt,akik tucatnyi más pasival dugtak!
hm, vajon elkaptam már valamit?ez lenne a második gondolatom.
egyértelműen elfogadható, sőt az is ha a kapcsolatotok alatt is eljár hozzájuk
te úgysem tudod neki azt az élményt megadni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!