Pasik, mit szólnátok, ha kiderülne?
Ha régóta ismered, és már többször volt szemezés, ez-az, és így ment fel hozzád, akkor örülj neki, nagy szerencséd volt!
Ha csak most ismerted meg, és így odadta magát neked, akkor nem biztos, hogy szűz volt. Ha egy fiatal lány ritkán szeretkezik, vagy már hónapok óta nem szexelt, akkor a szűzhártyája összeszűkül újra. Nem fog vérezni, az rendben is van, de valóban szűz lányoknál sem mindig vérzik.
Amúgy helyes pasi vagy? Lányok közt felkapott?
Azzal én is egyetértek, hogy nem kell fűnek fának az orrára kötni, hogy szűz vagy. Sokan azt gondolják, hogy az ember szűz ribanc mert szeret flörtölni, meg hülyiteni a pasikat.
Szerintem mindenkinek joga van úgy viselkedni, ahogy akar ha szűz, ha nem szűz. Tehát szerintem egy srácnak sincs oka haragudni rád.
Nem számitana nekem.
De ismerek olyat, aki ki lenne akadva
Ő biztosan, h szűz.
(Vicces, h vagy azt gondoljátok, h én vagyok a szerencsés pasi, vagy én vagyok a szűz lány...nem, egyik sem. :D )
És mondom, nem hazudozik, nem mondja azt, h hű de tapasztalt és nem is az a fajta, aki bármelyik pasi ágyába beugrik...éppen ezért mondom, h furcsa, h ezzel a pasival, akivel tök jól elvannak, barátok, vonzódnak egymáshoz, és szexelni akarnak...és akkor bumm kiderül, h szűz...ezért gondoltam, h oka lenne haragudni a fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!