Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnátok hozzá ha kiderül...

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne h a párod egy prostival vesztette el a szüzességét? Kiábrádnulnátok vagy elfogadnátok mert ez nem tartozik másra?

Figyelt kérdés
L/17 egy év kapcsolat után)
2009. júl. 13. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ez már eléggé történelem.A Ti életetekben és a párodéban is.Tudod,és túl kell lépni rajta, és nem szabad háytorgatni. A volt barátnőire is féltékenykedni akarsz??Ne a múlttal foglalkozz, hanem a jelennel. Szeressétek egymást és ennyi:-))
2009. júl. 13. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
elmennék egy anonim aids-szűrésre....
2009. júl. 13. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

nem olymind1 hogy kikkel volt mielőtt téged megismert?

(mondjuk egy aids-tesztet én csináltatnék,és egyéb hasonlo vizsgálatokat)...

2009. júl. 13. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
nekem aztan nem mind1 h kikkel volt. meg h védekezett-e gumival vagy nem. mert ha nem akkor vizsgalatok, es esetleg aztan nyugodnék meg. :S
2009. júl. 13. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Hány éves volt akkor a párod, mikor kurväzni ment? Amúgy ha ennyire becsüli a szüzességét, hát nem tudom... nagyon meggyőzőnek kéne lennie, hogy ne dobjam a helyedben...
2009. júl. 13. 23:19
 6/15 A kérdező kommentje:
16 és most 20
2009. júl. 14. 12:30
 7/15 A kérdező kommentje:
elmondása szerint védekeztek,bár ilyen szempontbol mind1 mert már voltunk eggyütt többször mielött megtudtam,csak nemtudom h az ilyen pasik esetleg késöbbiekben nem e járogat el...
2009. júl. 14. 12:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálam ugyan ez a szitu.Nagyon lehúzónak tartom,de túlléptem.Megbánta,és most velem van.Szerintem lépj túl rajta.
2009. júl. 15. 13:25
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, szerintem csak le akart feküdni valakivel.A tini srácok többsége dugni akar.Mindegy kivel.Sőt!Ezzel talán még akkor fel is tudott vágni.De nem lenne veled, ha nem szeretne.Én nagyon sokat agyaltam az ex nőin a páromnak, de már megértettem, hogy az a múlt.És én a jelen meg a jövő.Mindenkinek van múltja.Ha tetszik, ha nem.A lényeg, hogy szeretitek egymást.Amm és őszintén, ha most is csinálná, szerinted miért mondta ezt el neked?
2009. júl. 15. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem biztos h most is csinálná. másnak is vannak egyéjszakás kapcsolatai amikor nincs párja, de amikor van akkor egyáltalán nem biztos h folytatja. magamból kiindulva legalábbis.

amúgy meg szerintem sem érdemes ezzel foglalkozni, hogy kivel feküdt le előtted, akár exbarátnő, akár egyéjszakás, akár prosti.

2009. júl. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!