Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnátok hozzá ha kiderül...

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne h a párod egy prostival vesztette el a szüzességét? Kiábrádnulnátok vagy elfogadnátok mert ez nem tartozik másra?

Figyelt kérdés
L/17 egy év kapcsolat után)
2009. júl. 13. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem is a tényen döbbennék meg annyira - bár az se semmi - hanem azok akadnék ki, hogy egy év kapcsolat után vallotta csak be... Azonnali AIDS, hepatitis, komplett nemi betegség-szűrés a minimum. Neki és Neked is. Mondjuk szerintem se jelenti azt, hogy mert kis hülyeként elvitték a haverok (vagy elment ő egyedül), később is ezt fogja csinálni. Azóta benőhetett a feje lágya.
2009. júl. 15. 14:04
 12/15 anonim válasza:
100%

1, nem tartozik másra, 2, megtörtént.

A múltja az övé ami történt megtörtént, ne foglalkozz vele.

Az a fontos Te boldog vagy e, ha igen akkor lépj túl ezen!

2009. júl. 15. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindegy, hogy kivel feküdt le először? Legalább nem fog bénázni a továbbiakban. Az a nő szívességet tett neked és esetleges előző partnereinek.
2009. júl. 15. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

El kell fogadnod ennyi! Nem tökmind1 kivel feküdl le korábban???

Egyébként meg miért írja mindenki hogy menjen el szűrővizsgálatokra a srác??

Gondolom nem egy útszéli ribanccal volt gumi nélkül... Annyira csak nem volt hülye a fiu!

Az albérletes prostik nagyon vigyáznak magukra, így a kuncsaftokra is. Van aki még az orált is csak gumival vállalja. Úgyhogy szerintem nem szükséges a szűrés!

2009. júl. 16. 23:45
 15/15 anonim ***** válasza:
utolsónak. hidd el, h vannak olyan hülye fiuk, akik nnem tudnak semmit a nemi betegségekről.
2009. júl. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!