Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki fel ajánlaná nektek...

Ha valaki fel ajánlaná nektek (lány) hogy elvehetitek a szüzességét elfogadnátok?

Figyelt kérdés
mondjuk egy buliba beszélgetsz valakivel szóba jön a a szex és ő megkérdezi h nem e lennél neki az első elfogadnátok fiúk??
2009. márc. 24. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha tudom hogy szűz a csaj és csak egy este lenne nem hinném de ez szerintem attól az a szituációtól függene sok csajom volt de csak ugy hébe hóba nem kefélek összevissza ha szüz ha nem...24/f
2009. márc. 24. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
semmikepp nem. azzal csak neki artanek. nekem 1 atlagos semmitmondo d***s lenne, de o erre emlekezni fog. inkabb keressen vkit akit szeret es aki szereti ot h legyen kulonleges az elso,ne csak 1 numera. amugyis hulyesegnek tartom ezt a "divatmaniat". szerintem tobbet artana mint hasznalna ha lefekudnek vele. a sajat erdekeben.
2009. márc. 24. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Igen.
2009. márc. 24. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
buliban részegen könnyen születnek ilyen döntések. ha szűz még ne használd ki. ha nem is most, hát később nagyon fogja bánni. inkább keress egy olyat aki már nem szűz, számodra úgyis csak egy szimpla dugás lenne, akkor meg már jobb is olyannal aki tapasztaltabb és tudja mibe megy bele. megjegyzem ez szűz lánynak szerelemmel, gyengédséggel, 1 év járás után, rengeteg pettinggel is fáj az első (tapasztalat). az a lány nem tudja mire vállalkozik. fogalma nincs róla, h ha nem a megfelelő ember csinálja, akiben megbízik akkor nagyon rossz élmény lesz. ha van lelkiismereted nem teszed meg.
2009. márc. 24. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
naná! bárcsak előfordulna velem.
2009. márc. 24. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

micsináljak a szüzességével, kitegyem a polcra....

ha teljesen ismeretlenül, akkor nagyon elássa magát amit mondanék:)

2009. márc. 24. 23:52
 7/10 anonim válasza:
100%
Nos nekem így vették el a szüzességem, és nem bántam meg, sőt a mai napig örülök neki. De a srác nem volt ismeretlen, ő volt az első nagy szerelem..és már régen kerülgettük egymást :) Aztán egy buliban odamentem és kerek perec megmondtam hogy mit szeretnék :))És nagyon vigyázott rám, különleges volt és felejthetetlen..
2009. márc. 25. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha jó napom van akkor akár.
2009. márc. 25. 10:22
 9/10 anonim válasza:
Nekem srác létemre fölajánlotta 15 éves koromba egy 19 éves csaj 1 házibuliba és belementem...persze ez hangulatfüggő meg az se mind1 h ki kérdezi...
2009. ápr. 2. 23:26
 10/10 A kérdező kommentje:
:)köszi
2009. ápr. 2. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!