Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen szűz vagyok. Tényleg...

15 évesen szűz vagyok. Tényleg el kéne ásnom magam? 15/L

Figyelt kérdés
a barátom azt mondta, hogy nagyon gáz vagyok, amikor azt mondtam, hogy várjunk még. tényleg így van? azt mondta, h ad 1 hetet h eldöntsem, lefekszem-e vele, és ma van az utsó nap. ha nem teszem, akkor szakít, és mindenkinek elmondja h még szűz vok. és akkor minden fiú rám fog hajtani.

2015. jan. 18. 19:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit mondott a bátyád, de semmiképp ne feküdj le vele.
2015. jan. 18. 20:27
 32/37 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
100%
Ennek nem kell bedolni,ezzel csak akar ravenni,hogy kefelj vele.Ezt erzelmi zsarolasnak hivjak.Ha meg nem erzed ugy hogy elveszitsd a szuzesseged,akkor ne tedd.Talalsz majd olyan fiut,Aki turelmesebb,es tenyleg teged akar,nem csak egy trofeat.Dobd a sracot,es mond a tobbieknek,hogy o"csak egy tro'fea gyujto,Aki megprobalt erzelmileg zsarolni,de Te nem hodolsz be egy ilyen senkihazinak,es vallald fel azt,hogy szu"z vagy.Ebben nincs semmi ciki.Meg egy dolgot erdemes lenne megtenned:kezd meg ezt a filmet:Amerikai szepseg.
2015. jan. 18. 20:28
 33/37 anonim válasza:

Én 16évesen jöttem össze a barátommal, ő akkor 18 volt, szóval már rég nem volt szűz. Én várni akartam még vele, ő megértette és sosem mondott hasonlót, megvárt. Másfél év után már én is szerettem volna, igy megtörtént. Még most is együtt leszünk.

19/L

Szerintem is csak megakar fektetni, szóval ne hagyd neki. :)

2015. jan. 18. 20:56
 34/37 PearlDiver ***** válasza:

#32 mondja jól, szakíts vele te és mondd el az embereknek, hogy egy erőszakos zsaroló, aki kihasználja a fiatal lányokat. A szüzességedet meg annak add, akivel már hosszabb ideje boldog vagy és megbíztok egymásban.

A bátyád mit mondott?

2015. jan. 18. 21:19
 35/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a bátyád azt nem tudja, hogy a barátod zsarol. Ez zsarolás.
2015. jan. 18. 22:03
 36/37 KJUsul ***** válasza:
100%

1.) Ne ez alapján dönts.

2.) Ássa el magát inkább az a bunkó, aki ezt mondta neked.

3.) Ha még ezek után is egyáltalán szóba állsz azzal tahó, bunkó, selejttel, na akkor tényleg eláshatod magad!

2015. jan. 19. 11:15
 37/37 Lilike8657 válasza:
1. ne hallgasd az 5-ös re 2. na de kérlek... ez inkább jó dolog hogy valaki 15 évesen szűz az lenne a ciki ha ilyen fiatalon valaki már nem lenne 3. mond meg a pasinak hogy ha ilyen erőszakos akkor el fogod hagyni a francba....(hát még ilyen akaratos parasztot én még nem láttam)....
2017. okt. 26. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!