Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen szűz vagyok. Tényleg...

15 évesen szűz vagyok. Tényleg el kéne ásnom magam? 15/L

Figyelt kérdés
a barátom azt mondta, hogy nagyon gáz vagyok, amikor azt mondtam, hogy várjunk még. tényleg így van? azt mondta, h ad 1 hetet h eldöntsem, lefekszem-e vele, és ma van az utsó nap. ha nem teszem, akkor szakít, és mindenkinek elmondja h még szűz vok. és akkor minden fiú rám fog hajtani.

2015. jan. 18. 19:42
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
a barátom 19. de azt hiszem, így is, úgy is szakítunk. kösz a válaszokat :). am miskolcon lakok.
2015. jan. 18. 19:54
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ásd el magad! De nem a szüzességed miatt, hanem mert képes voltál egy ilyen nyomorékkal összejönni!
2015. jan. 18. 19:54
 23/37 anonim ***** válasza:
szabadulj meg tőle
2015. jan. 18. 19:55
 24/37 anonim ***** válasza:
Ja így már értem :D azoknak csak a dugás a lênyeg
2015. jan. 18. 19:56
 25/37 anonim válasza:
Mond meg neki: adj egy ötöst de rómat és annak is a felét szal érted mire célzok és hagyd ott a f***ba emellett adhatsz neki ásót és mond neki:Ássad el magad te d***s p*r***t! Bocsi remélem kitudod azért olvasni xD
2015. jan. 18. 19:57
 26/37 anonim ***** válasza:
Úristen 19 évesen ennyire gyökér? Azt hittem ő is 15 éves, úgy még valamennyire meg is érteném, hogy gyerekes, de lassan felnőtt ember. Neki kéne elásni magát komolyan.
2015. jan. 18. 19:57
 27/37 anonim ***** válasza:
Igazából csakis a szexért akar téged, ha meglett volna akkor még egypár alkalom és megunt volna téged és dobott volna mindenképpen.
2015. jan. 18. 19:59
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen helyes és normális dolog, hogy ilyen kórban még megvan a szüzességed. Ez nem szégyellni való dolog.

Az a fiú pedig csak dugni akar veled más nem érdekli.

Olyannal veszítsd el a szüzességed aki azt megérdemli, akit szeretsz és ő is viszont szeret. Aki odafigyel rád és érdekli, hogy te mit is akarsz. 25F

2015. jan. 18. 20:02
 29/37 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire naív.

Ha egy fiú ilyet mond, alapból csak szexelni akar veled, nem pedig igazán komoly kapcsolatot.

Mond meg neki, hogy te biztos nem fekszel le vele és nem fog manipulálni ilyen társadalmi hülyeségekkel, mert egyszerűen nem tudod felvenni a manipulációit, mert a világok a legnagyobb gyökérségeket hordja össze.

Mond meg, hogy annak mondja el, hogy még szűz vagy akinek akarja és büszke vagy, hogy nem adod magad könnyen, hogy nem vagy 15 évesen egy elhasznált "lotyó", mint pár 13-14 éves lány, akik már vagy 4 fiúval is lefeküdtek.

Szánalom ez az ember, ez így nem kapcsolat.

Hagyd ott és várj egy normálisra.

Regéket zenghetnék, mennyire más egy igazi szerelmes, tisztelettudó kapcsolat, de ha majd te is megtapasztalod, a fejedet fogod fogni, hogy te még agyaltál anno egy ilyen kérdésen, hogy lefekszel-e úgy a barátoddal, hogy te nem akarod, vagyis KÉNYSZERBŐL, és nem vágta rá egyből inkább az ajtót.

18/L

2015. jan. 18. 20:19
 30/37 A kérdező kommentje:
29: igazad van. azt hiszem, így gondoltam, de aztán megkérdeztem a bátyámat, és ő elbizonytalanított, hogy mi lenne a helyes döntés :)
2015. jan. 18. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!