Az gáz, ha 16 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
16/F2015. jan. 2. 00:38
3/11 anonim válasza:
az a gáz hogy nem alszol és ilyen hülyeségeket kérdezel.
4/11 anonim válasza:
Akkor nekem el kellene süllyednem szégyenemben, mert 17 évesen még szűz vagyok?!
Hagyjuk már...
L
5/11 anonim válasza:
Igen gáz! Most azonnal indulj el a városba és keress egy ribit. Vagy a leghamarabbi nőnemű lényt erőszakold meg...
6/11 anonim válasza:
Őszinte leszek mert egy cipőben járunk, csak én egy kicsit idősebb vagyok. Ilyen korban még annyira nem vészes, de hamarosan az lesz. Ezen az oldalon úgyis mindenki azt fogja írni, hogy á dehogy az, de a valóságban igen. Majd két év múlva, ha nem változik a helyzet próbáld csak meg elmondani egy lánynak is hogy még szűz vagy. Még a legrendesebb, legértelmesebb is szépen megjegyzi magának hogy kivel ne kezdjen, és ha nem is röhög ki élőben majd otthon, vagy a barátnőivel megteszi.
7/11 anonim válasza:
Mond meg melyik törvénykönyve hanyadik paragrafus /oldal/ kötet-ben van benne hogy le van írva jogilag mikor muszáj elvesztened a szüzességed?
Takony vagy még és gyerek majd 10 év és beérik az agyad az érett gondolkodásra amikor rájössz ez csak egy hülye társadalmi elvárás tőled, akik azt hangoztatják egy lúzer vagy ha 15 évesen még szűz vagy.
26/N véleményét hallottad aki még szűz!!!
8/11 A kérdező kommentje:
hát rájöttem miért írogatja mindenki, hogy nem gáz, mert ide élettelen csicska nyomik járnak,akik 50 évesen se találnak maguknak párt!
2015. jan. 2. 14:20
9/11 anonim válasza:
te meg takony vagy :D érjél még kicsi csíra
10/11 anonim válasza:
ezt a válaszodat nem kellett volna látnom. Ez a gáz nem a a kérdésed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!