Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fura vagy éppen...

Mennyire fura vagy éppen ciki, ha valaki 17-18 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még szűz, én nem tartom cikinek, hogy az vagyok, de találkoztam már olyan fiúkkal, akik azt mondták, hogy nem foglalkoznának szüzekkel, mert sokat kell velük bajlódni. Kíváncsi lennék, hogy a fiúk mit gondolnak erről. Megtisztelőnek tartjátok, ha elvehetitek egy lánynak a szüzességét vagy inkább tapasztalt lányokat részesítitek előnyben? Mit gondoltok erről?

Ja és mielőtt még megkérdeznétek, nem vagyok ronda, sem kövér, voltak már kapcsolataim és soha nem volt problémám a fiúkkal, csak egyszerűen válogatós vagyok és olyan embernek akarom odaadni magam, aki megérdemli.

2014. dec. 31. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez nem ciki ez szep dolog..

Fiu vagyok, 17 eves es szinten szuz..es ne aggodj vannak olyanok (pl en) akik ertekelik a szuz lanyokat :)

2014. dec. 31. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki szerintem. Es nem is fura.

Ez lenne szerintem a normalis.

2014. dec. 31. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írod: nem vagyok ronda, sem kövér, voltak már kapcsolataim és soha nem volt problémám a fiúkkal, csak egyszerűen válogatós vagyok és olyan embernek akarom odaadni magam, aki megérdemli.

A Válaszom: nem ciki, jól gondolkodsz és ne légy türelmetlen! Sok sikert és BUÉK neked!

2014. dec. 31. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
17-18 évesen?! :D dehogy ciki. igazából soha nem kéne annak lennie, egyéni döntés. egyébként meglepődnél, mennyien azok még ebben a korban (jóval többen, mint gondolod..) mert "ciki"..
2014. dec. 31. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! És boldog új évet nektek! :))
2014. dec. 31. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.Hidd el azzal a legjobb elveszíteni akit teljes szivedből szeretsz s így maradandó dolog marad :)
2014. dec. 31. 11:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor egyetértünk! :)
2014. dec. 31. 11:40
 8/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem ciki de huzzal bele.
2014. dec. 31. 22:01
 9/9 anonim válasza:
Kamu, linkóci kérdés. Egy fiú/férfi minden vágya hogy legyen egy nő aki számára ő volt az első. 23/F
2015. febr. 10. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!