Mennyire fura vagy éppen ciki, ha valaki 17-18 évesen még szűz?
17 éves vagyok és még szűz, én nem tartom cikinek, hogy az vagyok, de találkoztam már olyan fiúkkal, akik azt mondták, hogy nem foglalkoznának szüzekkel, mert sokat kell velük bajlódni. Kíváncsi lennék, hogy a fiúk mit gondolnak erről. Megtisztelőnek tartjátok, ha elvehetitek egy lánynak a szüzességét vagy inkább tapasztalt lányokat részesítitek előnyben? Mit gondoltok erről?
Ja és mielőtt még megkérdeznétek, nem vagyok ronda, sem kövér, voltak már kapcsolataim és soha nem volt problémám a fiúkkal, csak egyszerűen válogatós vagyok és olyan embernek akarom odaadni magam, aki megérdemli.
Ez nem ciki ez szep dolog..
Fiu vagyok, 17 eves es szinten szuz..es ne aggodj vannak olyanok (pl en) akik ertekelik a szuz lanyokat :)
Nem ciki szerintem. Es nem is fura.
Ez lenne szerintem a normalis.
Ezt írod: nem vagyok ronda, sem kövér, voltak már kapcsolataim és soha nem volt problémám a fiúkkal, csak egyszerűen válogatós vagyok és olyan embernek akarom odaadni magam, aki megérdemli.
A Válaszom: nem ciki, jól gondolkodsz és ne légy türelmetlen! Sok sikert és BUÉK neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!