15 évesen szűz vagyok. Tényleg el kéne ásnom magam? 15/L
Figyelt kérdés
a barátom azt mondta, hogy nagyon gáz vagyok, amikor azt mondtam, hogy várjunk még. tényleg így van? azt mondta, h ad 1 hetet h eldöntsem, lefekszem-e vele, és ma van az utsó nap. ha nem teszem, akkor szakít, és mindenkinek elmondja h még szűz vok. és akkor minden fiú rám fog hajtani.2015. jan. 18. 19:42
11/37 anonim válasza:
Nem, és én a helyedben kitörném a nyakát annak a gyökérnek, és ha elmeri bárkinek mondani úgy, hogy az neked ártson, akkor le is tépheted az állát, majd kitépheted a nyelvét és feldughatod a szaros seggébe.
12/37 Katolikus plébános válasza:
Borsodban laksz,hogy te vagy a egyetlen szűz?
Nem ciki és ne tedd meg ha nem akarod....
13/37 anonim válasza:
nagyon ritka az ilyen lány mint te:) a fiú csak meg akar fektetni szóval ne foglalkozz vele. mondd neki hogy nem akarod még ezt, és ha igazán szeret megérti és vár rád ilyen téren!
hány éves a fiú?
14/37 anonim válasza:
A barátod egy degenerált,semmirekellő genetikai hulladék.
Hagyd ott és ne foglalkozz vele,hogy kinek mit mond. Ezt a dolgot senki nem erőltetheti rád.
Rühellem az ilyen zsarolós kis csicskaarcúakat.
15/37 anonim válasza:
A barátodnak azt üzenem hogy egy hatalmas faszpörgettyű...
16/37 anonim válasza:
Vigyen ki Szibériába, ott jó fagyos a föld. A legjobb ásni. :P
17/37 anonim válasza:
Engem az jobban zavar hogy egy ilyen alakkal vagy együtt ahelyett hogy keresnél egy normális fiút.
18/37 anonim válasza:
Am hány éves a nagyon remek barátod?
19/37 anonim válasza:
Mondjad csaak h ki a baratod es garantalom h kitorom a nyakat a kis g#cinek:)
20/37 Noren1989 válasza:
Holy f_ckin Jesus...
Nem, nem kell elásnod magad...nagyjából ok, h szűz vagy. Am meg, szerintem engedd útjára eme felnőtt gondolkodású fiúcskát ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!