Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért előny egy pasinak ha...

Miért előny egy pasinak ha szűz a csaj?

Figyelt kérdés
Tudom, persze azért mert a fél város nem ment még át rajta. 20 éves koromig én is szűz voltam. De nem egy nagy szám a szüzesség dolog, túl van az egész bonyolítva.
2015. jan. 16. 19:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#19 és ezt hogy kell elképzelni? Rátérsz arra, hogy szűz-e? Ha igen, akkor folytatódhat, ha nem akkor megszakad az ismerkedés?

Oké, nekem a fekete hajú, barna szeműek jönnek be, de ez nem azt jelenteni, hogy ki vannak zárva a szőke, kék szeműek. Egyszerűen eddig még nem volt ilyen típusú aki megtetszett volna. De egyébként sokáig ezt nem űzheted, mert egy bizonyos kor után már nehezebb találni szűz lányt. Ja meg amúgy nem jó az sem, ha valaki egész életében csak egy személlyel volt, mással nincs tapasztalata.

20-as, nem szűz már a srác.

2015. jan. 16. 21:04
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
De pont az az ideális, ha valaki egész életében csak 1 emberrel létesít szexuális kapcsolatot. Én nem is akarnék többel. Bár arra is esélytelen vagyok, hogy legalább egy akadjon.
2015. jan. 16. 21:09
 23/24 anonim ***** válasza:

#19 vagyok:

Ismeretlenekkel nem szoktam lefeküdni, 5-6 randi alatt meg szóba kerül sok minden.

Én továbbra sem találok ebben semmi felháborítót.. Ha neki ez kell akkor keressen olyan csajt, felesleges megpróbálni meggyőzni.

Szerintem amúgy nincs baj azzal, ha valaki csak egy emberrel volt életében.. Egy ismerősöm 14 évesen, a középiskolában ismerte meg a feleségét, azóta együtt vannak, előtte egyikőjüknek sem volt semmilyen kapcsolata, azóta együtt vannak, most harmincasok. Irigylem őket, nagyon szép az ilyen kapcsolat, bár tényleg baromi ritka.

21/F vagyok amúgy.

2015. jan. 16. 21:14
 24/24 anonim válasza:
Mert nagyon jó érzés ha tudja egy pasi hogy az a lány akivel ismerkedik / összejön stb az még senki másnak nem adta oda magát. Ez lehet önző dolog de így vannak a pasik kódolva talán vagy nem tudom ...
2015. jan. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!