Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért előny egy pasinak ha...

Miért előny egy pasinak ha szűz a csaj?

Figyelt kérdés
Tudom, persze azért mert a fél város nem ment még át rajta. 20 éves koromig én is szűz voltam. De nem egy nagy szám a szüzesség dolog, túl van az egész bonyolítva.
2015. jan. 16. 19:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%
10: Hát inkább maradok szűz, minthogy lefeküdjek egy olyan lánnyal, aki csak az exein tud gondolkodni, mennyivel jobbak voltak az ágyban. Nem tudok szeretni egy olyan lányt, akinek már volt előttem szexuális kapcsolata.
2015. jan. 16. 20:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez elég nagy önbizalomhiányra utal.
2015. jan. 16. 20:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez nem önbizalomhiány, ez tény. Elsőre tuti nagyon béna leszek, mivel még csak csókolózni sem csókolóztam még.
2015. jan. 16. 20:13
 14/24 A kérdező kommentje:
És akkor? Szerinted mindenki profin és akrobataként születik vagy mi? Ha valaki igazán szerelmes nem fog ez számítani. Mennyi vagy, 15 éves?
2015. jan. 16. 20:21
 15/24 anonim ***** válasza:
28.
2015. jan. 16. 20:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Húú, egy 15 évesnek még megérteném, hogy így gondolkodik...
2015. jan. 16. 20:30
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem teljesen igazad van, kérdező.

Néhány kommentelő is gusztustalan.

2015. jan. 16. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen mindegy, hogy szűz e vagy nem. Egy a lényeg, hogy szeressük egymást és boldogok legyünk. A szexbe belelehet tanulni elég könnyen csak kreativitás kell hozzá és némi változatosság, hogy mindig feltudjuk dobni valamivel!

#13 A tapasztalat semmit se számít, új kapcsolatnál két embernek össze kell szoknia. Általában nem amiatt bénázzák el, mert kezdők inkább a teljesítménykényszer vagy a túl nagy ego miatt.

2015. jan. 16. 20:49
 19/24 anonim ***** válasza:

". De ránézel valakire, rögtön hogy látod, hogy szűz? Hát nem."

Én általában beszélgetés útján megismerem azt akivel lefekszem, tehát kiderül.

Ne értsd félre, én nem vagyok ilyen, de nem értem hogy miért baj és téged miért zavar, ha valakinek ez fontos? Mindenki az alapján válogat ami alapján szeretne, gondolom te is tudnál mondani olyan dolgot ami kizárná hogy összejöjj valakivel.

2015. jan. 16. 20:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Tudok olyanról aki csak olyan lánnyal hajlandó összejönni aki szűz. Ez nem önző és szánalmas?"

Attól függ. Ha ő is szűz akkor abban nincs szánalom, se önzőség, de ha sok lánnyal feküdt le az már szánalmas.

2015. jan. 16. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!