Miért előny egy pasinak ha szűz a csaj?
Figyelt kérdés
Tudom, persze azért mert a fél város nem ment még át rajta. 20 éves koromig én is szűz voltam. De nem egy nagy szám a szüzesség dolog, túl van az egész bonyolítva.2015. jan. 16. 19:53
3/24 anonim válasza:
Mert nincs összehasonlítási alapja/megtisztelő, hogy a lány megbízik benne ennyire. Én lány vagyok, de szerintem ezek miatt pl.
4/24 anonim válasza:
Számomra vonzó egy olyan lány, aki nem adja oda magát akárkinek, így értékesebbnek érzed azt, hogy veled lefekszik.
5/24 A kérdező kommentje:
Tudok olyanról aki csak olyan lánnyal hajlandó összejönni aki szűz. Ez nem önző és szánalmas?
2015. jan. 16. 19:57
6/24 anonim válasza:
Miért lenne önző? Mindenki azzal jön össze akivel akar.. Van akinek csak a szőke csajok tetszenek, valakinek az a fontos hogy okos legyen, valakinek meg ez. Mitől lenne ez önző?
7/24 anonim válasza:
Valakinek az, valakinek nem. Általában a tizenéveseknek szokott előny lenni, de nekik még nem nőtt be a fejük lágya.
megj.: Az érintettek, kik olvassák, majd ha benő, megértitek.
8/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hasonlítható az össze, hogy van akinek a szüzek jönnek be, másnak meg a szőke hajúak. Az, hogyha szőke hajú jön be, az ellen nem lehet mit tenni, így van kódolva. De ránézel valakire, rögtön hogy látod, hogy szűz? Hát nem.
2015. jan. 16. 20:01
9/24 anonim válasza:
Én is csak szűzzel jönnék össze, mert én is az vagyok, szóval nagyon béna lennék az ágyban, és nem akarom, hogy összehasonlítási alapja legyen, meg folyamatoson vágyakozzon x után, aki jobban csókolt, meg y után, akinek meg a farka volt nagyobb.
10/24 A kérdező kommentje:
#9-es nagyon gyerekesen gondolkodsz, de jó esetben majd változni fog ez a felfogásod.
2015. jan. 16. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!