Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 Alea19 válasza:
Nálam abszolút előny, imádom a magas pasikat. Bár ez semmit nem jelent, voltam már odáig egy nálam pár centivel alacsonyabb pasiért is, akinek olyan személyisége volt, hogy pár perc után levett a lábamról.
2/12 anonim válasza:
A nők átlagmagasságából adüdüan hülyén néz ki egy égimeszelő egy átlagos méretű nővel. De szerencsére a nők odavannak az aránytalan, otromba dolgokért.
3/12 anonim válasza:
Szórakozol? :D
Én is tök magas vagyok sajnos, ezért nekem a pasi 185 centinél kezdődik. De ha nem lennék magas, akkor is a magasabb, termetesebb pasikhoz vonzódnék.
5/12 Pain for Pleasure válasza:
Én kényelmetlenül érezném magam 190-nél magasabb férfi mellett.
7/12 anonim válasza:
Szerintem előny , nekem legalábbis nagyon bejönnek a magas pasik .
9/12 anonim válasza:
Szerintem tök jó, legalább felvehetek mellette magassarkút anélkül, hogy magasabb lennék nála :D
10/12 anonim válasza:
Még csak 15 éves vagyok, de 178 centi, magassarkúban 190 és még nőni is fogok, úgyhogy nagyon pozitív!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!