Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Az hogy egy srác 2 méter fölötti az előny vagy inkább hátrány?
Figyelt kérdés
Én valamivel e fölött vagyok és nem tudom eldönteni hogy azért néznek rám mert ekkora drabár vagyok, vagy mert lenyűgözi őket hogy van ekkora fiú is.2012. okt. 6. 15:15
2/22 anonim válasza:
Van akinek nem tetszik, van aki meg megőrül érte.
Én azthiszem az utóbbi kategóriába tartozom, de nagyon egyénfüggő.:)
6/22 anonim válasza:
160 körüli lányoknál hátrány, mert azért 40 cm-t meg lehet látni. 180+os lányoknak meg előny, mert nem törpékre kell nézniük.
7/22 anonim válasza:
Előny, mivel 180 centi vagyok nőként :D
8/22 anonim válasza:
nekem hátrány inkább, mert az általam ismert 2 méternél magasabb srácoknak olyan furcsa testalkatuk, testtartásuk van... olyan esetlenek. de semmiképp sem kizáró tényező, ha találkoznék olyan sráccal, akinek emellé a magasság mellé normális testalkata, tartása van, és tetszik is, mehet a buli :)
19l
9/22 anonim válasza:
Az attól függ: ha arányos a tested és akkora vagy Conan a barbár, akkor előny, ha egy colostok vagy akkor nem.
10/22 anonim válasza:
Tök jó, hogy le lettem pontozva a saját ízlésem miatt, jee! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!