Szerintetek így veszítsem el a szüzességemet? 21/L
Figyelt kérdés
21 éves létemre még nem voltam férfival, de egyre jobban kívánom, illetve meg át is szeretném élni, milyen is együtt lenni egy pasival! Végső elkeseredésemben arra jutottam, hogy a rosszlányok.hu oldalról az általam kiválasztott fiúval vetetem el a szüzességem!A legjobb barátnőm persze erről lebeszélt engem!2015. jan. 5. 23:24
11/24 anonim válasza:
Egy pulikutya-val jobban jarsz mint egy ilyen csavoval. Ha a kutya mellet dontesz mindenkepp hasznaljatok ovszert
12/24 anonim válasza:
20as dorong már nem is érdekel?
13/24 anonim válasza:
Tényleg én dönthetem el? Ez olyan megtisztelő. :$
16/24 anonim válasza:
érdekes ha ezt fiú írja ki nem jelentkeznek a lányok :D
17/24 anonim válasza:
Hallod akkor már inkább írj nekem. Én nem kérek érte pénzt, nem vagyok nemi beteg, nem voltam 1000nővel.
18/24 violent02 válasza:
Ha 21 éves létedre még nem voltál férfival az vagy azért van mert nem találtad meg az igazit vagy azért mert a kérdés alapján olyan felfogásod van amire egy épp eszű pasi biztos nem kíváncsi...
20/24 anonim válasza:
Te jó nagy hülye vagy, kérdező. Már ne is haragudj.
Még a szűz varázsló fiúknak is azt szokták javasolni, hogy ne menjenek kur vázni, mert nem fogják élvezni. Akkor te lány létedre, hogy gondolhatsz ilyenre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!