Nagy baj ha egy 20 évvel idősebb pasinak adom a szüzességem?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szeretjük egymást meg minden, de attól félek, hogy vele nem lesz olyan, mintha egy velem egykorúval csinálnám.. Ugyanolyan az érzés? (amúgy 16 vagyok)2010. febr. 2. 20:25
31/34 anonim válasza:
Te se vagy 100-as bocsi :D amugy tippelek olyan 16-17 körül lehetsz, pont abba a korba vagy amikor még pár év is nagyon sokat számit , nem h 20 ha bele gondolsz az apád lehetne.
32/34 anonim válasza:
én is egy nálam 9 évvel idősebbel veszettem el a szüzességem,és azóta is együtt vagyunk (3éve)nekem az a véleményem h jobb ha a pasi tapasztaltabb.De szerintem azért a 20 év azért sok.Bár én megértem teljesen h mit érzel.:)
33/34 anonim válasza:
én 40évvel idösebb pasival vesztettem el,azota is együtt vagyunk és nagyon joo volt
34/34 anonim válasza:
..egy normális 36évesnek kellene h legyen annyi esze h ha még egy lány bele is szeret nem fekszik le vele hanem haza küldi anyunak..
Ilyenkor nem gondol bele h Ő mit szólna ha a 16 éves lányát egy vele egy idős megdugná???biztos ő is azt mondaná h a szerelem kortól független..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!