Nagy baj ha egy 20 évvel idősebb pasinak adom a szüzességem?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szeretjük egymást meg minden, de attól félek, hogy vele nem lesz olyan, mintha egy velem egykorúval csinálnám.. Ugyanolyan az érzés? (amúgy 16 vagyok)2010. febr. 2. 20:25
11/34 A kérdező kommentje:
20:35
Most vált el a feleségétől, feltehetőleg miattam.
2010. febr. 2. 20:38
12/34 anonim válasza:
Szánalmasak vagytok min a ketten.
13/34 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de egy 36 éves férfi aki most vált el a feleségétől nem hiszem hogy fog rád 1-2 évet várni!:D Egyébként meg a kor különbség nem lényeg vagyis még jó is lehet nekem is volt egyszer egy 31 éves barátom és nagyon jó volt vele!:D 19/L
14/34 anonim válasza:
mind a 2en iszonyatosan hülyék naivak és gyerekesek vagytok nem való nektek még szex..am ha rám hallgatsz: ha csak dugni akarsz akkor hajrá..ha olyannak akarod adni a szüzességed akivel leélheted az életed akkor VÁRJ VELE!!!
16/34 anonim válasza:
hajrá, legalább már tudja fizetni majd a gyerektartást...
18/34 anonim válasza:
szerintem egy idősebb pasi tud olyan pluszt nyujtani hogy nagyon jó lehet vele a szex. Én bevállalnám. Én is inkább az idősebbekre bukok,bár én 26 vagyok :) Ahogy érzed. Ha kívánod őt,akkor nem hiszem hogy hiba lenne ez.Sőt.
19/34 A kérdező kommentje:
Hmm.. Jól hangzik ez a "plusz" szócska, ebbe még bele se gondoltam:)
2010. febr. 4. 17:06
20/34 anonim válasza:
A F*szért támadjátok le. 16 évesen gyakorlatilag azzal kefél akivel csak akar, más az ha komplexusban szenved,de abba ti sem gondoltok bele, mennyire is jó lenne ha a f*szotokat egy 30páréves csaj cicázná le ugye??? na ennyit erről.
Ha az idősebb pasikra buksz,akkor oké, ha csak szexre mész,oké, de próbáld meg azt is végiggondolni mi az amit nyerhetsz és veszthetsz. én nem vagyok negatív. azt mondom amit a normálisabbja, a szerelemben nincs korhatár..csak mindig okosan kell cselekedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!