Nagy baj ha egy 20 évvel idősebb pasinak adom a szüzességem?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szeretjük egymást meg minden, de attól félek, hogy vele nem lesz olyan, mintha egy velem egykorúval csinálnám.. Ugyanolyan az érzés? (amúgy 16 vagyok)2010. febr. 2. 20:25
1/34 anonim válasza:
Ez hülyeség... HA szereted, akkor tök mind1, hogy 16 éves, vagy 26! Bár azért kicsit fiatalnak tartalak... Mennyi ideje vagytok együtt?
2/34 anonim válasza:
Nekem odaadhatod. Én csak 17 vagyok.
3/34 anonim válasza:
szia. Ha magátol az érzéstöl félsz akkor attol nem kell, benne van már pár év ugyhogy biztos van tapasztalata uh biztos jo lesz. DE azért gondold át ezt még egyszer. Kicsit nagy ez a korkülönbség még és gondolj bele megéri e neki adnod a szüzességed, szereted e annyira. Ha igen hajrá.
mcfly
4/34 anonim válasza:
Hajrá. Ez súrolja a pedofilia határát. Nem teljesen normális az a 36 éves.
5/34 anonim válasza:
Első voltam: Most nézem 20 év... 16+20=36
Na az már gáz! Gondold végig apád lehetne...!!!
6/34 anonim válasza:
hát az eléggáz.
főleg h gondolom nem is jártok csak már vkivel elakarod veszteni.
én nem tenném.
inkább egy velem hasonló korúval.
7/34 anonim válasza:
Az az ember aberrált, aki nem tud a saját korosztályából barátnőt választani, és egy kislányt akar megdugni. Bocs, de valószínű csak a szüzességedet akarja, ergo csak kihasznál. Mit gondolsz, szerelmes beléd? Te magad is érzed, hogy ez a dolog hatalmas hiba lenne. Bocs ha túl kemény voltam.
8/34 anonim válasza:
20:31 a számból vetted ki a szót!
9/34 anonim válasza:
Ezért ilyenek a mai fiatalok, mert már ennyi idősen több f***szt fognak, mint kilincset.(Nyugi, most ezt nem te rád értettem!)Szerintem is gondold át ezt az egészet, mert ez nagy kor különbség, tényleg akár a faterod is lehetne. Várjál még ezzel egy kicsit. Mondjuk elég gáz, hogy egy 36 éves ürge, egy 16 éves szűz kiscsajjal akarja. Miért nem keres magának normálisan egy 26-38 éves felnőtt nőt?
10/34 A kérdező kommentje:
Kb. ilyen válaszokra számítottam, de hát mit csináljak ha SZERETEM! Amúgy nem most akarom vele, de max 1-2 év, addíg se tudom, hogy hogyan fogom kibírni, csak kíváncsi voltam..
2010. febr. 2. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!