15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Ő már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Ő 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?
Csak komoly válaszokat kérek.
Nagyon fontos lenne ha komoly válaszokat adnátok mert nem tudom hogy mi tévő legyek?
Kérlek segítsetek.
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.
neked kell eldönteni hogy korai e!
ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!!
én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!!
Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idő:)És biztos szeret a párod:)
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmiről, meg vár téged. :)
L, 18
szia
bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem....
én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt...
ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem először csak pettingeljetek...
légy jó
ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon.
a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevője élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szijjja..=)
ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=)
ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=)
én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma..
tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=)
sok sikert..
Puszii=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!