Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves lány vagyok. Csak 3...

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Ő már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Ő 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

Csak komoly válaszokat kérek.

Nagyon fontos lenne ha komoly válaszokat adnátok mert nem tudom hogy mi tévő legyek?

Kérlek segítsetek.

Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.

2009. júl. 6. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet.

És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprő vággyal, hogy már a falra mászol tőle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.

2009. júl. 6. 21:20
 12/14 anonim válasza:

szerintem nem korai ennyi idősen elveszteni a szüzességed,de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal,mert szereted és már késznek érzed magad,akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos,hogy azért ne tedd meg,mert Ő akarja.

Ha egy kicsi kétséget is érzel,akkor várj,az első sex komoly nyomot hagy az emberben,de 15 évesen ha szereted a barátod és ő is szeret,akk simán mehet a dolog!

remélem hogy tudtam segíteni.

B/16

2009. júl. 6. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
2009. júl. 7. 01:20
 14/14 anonim válasza:

Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja,hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az első élmény örök élmény!

Sok sikert!

2009. júl. 9. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!