Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy baj ha egy nálam sokkal...

Nagy baj ha egy nálam sokkal idősebb nő veszi el szüzességem? 22/F

Figyelt kérdés
A hölgy 47 éves es barátok vagyunk , egyszer arrol kérdezett hogy szűz vagyok még es en elmondtam neki nagyon kedves volt es azt mondta hogy ő szivesen elvenné csak előbb gondoljam át hogy nem korombelivel lessz az első , azóta csak ezen gondolkodom csak már szeretném elvesziteni. Mit tegyek??? Amugy nagyon csinos nő , de van két velemkoru gyereke.
2009. júl. 15. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Haverjaid között vicces lesz, de majd a gyerekeid között már nem annyira. Biztos nem tudsz találni egy korodbelit?
2009. júl. 15. 23:26
 2/10 anonim válasza:

Hát... figyelj... ha neked ez nem probléma, úgyértem nincsenek miatta negatív érzéseid, és az Ő férje se haragszik, akkor nyugodtan. Azt mondja mindenki, hogy a tapasztalt nőkkel érdemes elkezdeni és akkor tudod majd hogy mi a jó.

A másik oldala viszont az, hogyha olyannal van meg az első akit igazán szeretsz, akkor annál nincsen szebb, és akkor fogod igazán értékelni a szexet.

De legyen bármilyen kedves/segítőkész a hölgy, szerintem érdemes megvárni az Igazit. Max ha 100% semmi esélyt nem látsz arra hogy 10 éven belül barátnőd legyen, akkor a hölgy is megismertethet a szexszel, de ha látsz esélyt az igazira, akkor nyugodtan várd meg. Jót tesz majd a kapcsolatotoknak is.

2009. júl. 15. 23:32
 3/10 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy édesanyád-korabelivel a legtutibb, de ártani nem fog egy idősebb nő "szakértelme".
2009. júl. 15. 23:34
 4/10 anonim válasza:
Megint én vagyok, a másik meg az, hogy csak a haverok miatt ne érdemes. Én is 21 évesen vesztettem el az első barátnőmmel és neki is az első volt. De van olyan haverom aki most lassan 24 és még mindig szűz. És büszkén vállalja, szerintem Ő sokkal inkább férfi mint azok akik azért veszítik el a szüzességüket egy akárki lányával mert a haverok is már mind nagyba' nyomják az ipart.
2009. júl. 15. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg menj bele mer ezen a szarságon fogsz görcsölni hogy most szűz vagy meg mittomén. a köv csajnál már csak rá fogsz koncentrálni és az önbizalmad is nagyobb lesz.
2009. júl. 16. 00:07
 6/10 anonim válasza:
Szerintem tedd meg! Szerintem így nem lesz annyira kellemetlen, mintha egy korabelivel csinálnád..
2009. júl. 16. 00:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt bánom hogy 22 évesen nekem nem volt ilyen lehetőségem. Én biztoshogy gondolkodás nélkül belemennék. Szerintem te is jól jársz, olyan élményben lesz részed szexuálisan mint amilyet nemsok korodbelitől kapsz meg. Viszont az tényleg jobb lenne ha olyannal veszítenéd el akibe szerelmes vagy, és korodbeli, mert az úgy már más. De ebben a helyzetben szerintem ne szalaszd el ezt a lehetőséget.
2009. júl. 16. 10:04
 8/10 anonim válasza:
szerintem lényegtelen.én 19 éves lány vaok és én meg egy 26 évessel szeretném elveszíteni!és ez baj?
2009. júl. 16. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez lol! Szerintem inkább találj egy barátnőt és azzal csináld. Nem egy 47 éves nővel...
2009. júl. 16. 15:38
 10/10 anonim válasza:
Fiúknál szerintem nem gáz...Ez ilyen Amerikai Pite ráhatás...Stifler mamája és Finch...:D de a viccet félre téve, tényleg nem hiszem, hogy gáz.De ne azért veszítsd el, mert hogy már hű de el kéne...
2009. júl. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!