Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom megállapítani,...

Hogyan tudom megállapítani, hogy szűz vagyok-e még?

Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 20:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Ha járt benned fütykös, akár óvszerben, akár anélkül, már nem vagy szűz. Ha megujjaztak, akkor az vagy. Ha leszbikus vagy, és csak lánnyal voltál, akkor aranycsillag.
2014. dec. 18. 20:09
 12/28 anonim ***** válasza:
Ha nem voltál még együtt szexuálisan egy másik emberrel, addig szűznek számítasz, még akkor is, ha kiszakad valami miatt a szűzhártyád.
2014. dec. 18. 20:10
 13/28 anonim válasza:
Attól biztosan nem tudod elveszíteni.
2014. dec. 18. 20:10
 14/28 anonim ***** válasza:

Ha megszoktad,hogy gúnyolódnak,miért nem írod be keresőbe? Ott is kaptál volna a kérdésedre választ..

DE: Nem minden esetben vérzel..emberfüggő...

2014. dec. 18. 20:12
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha nem voltál még férfival akkor szűz vagy, hiába szakadt ki a szűzhártyád bármilyen sport közben.

De ezt már mindenki tudhatná, hogy valaki attól nem szűz, ha már volt férfival. A szűzhártya csak a szüzesség szimbóluma, kiszakadása után is szűz marad a lány, ha nem érintett férfit.

2014. dec. 18. 20:12
 16/28 anonim válasza:
Keress magadnak egy igazi férfit.Egy koitusz-tól még nem válsz nővé,hiába harsogja ezt az egész világ.A Mars és Vénusz párkeresőben című könyvet tudom ajánlani.Nekem megvan,kölcsönadhatom.
2014. dec. 18. 20:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Öhm, emberek, emberek... A szex nem csak a pináról és a farokról szól. :( Nem csak attól lesz valaki nem-szűz, hogy járt-é a vaginájában farok vagy éppen a farkában vagina.
2014. dec. 18. 20:28
 18/28 anonim ***** válasza:
17. hanem?
2014. dec. 18. 20:29
 19/28 anonim ***** válasza:

#18 Vááárj egy csöppet. te azt hitted, hogy IGEN?

Ejj, te. És akkor az összes homoszexuális nőszemély és férfi szűz? :DD

2014. dec. 18. 20:30
 20/28 anonim ***** válasza:
#19 Ők szerinted nem érnek egymás nemi szervéhez közösülésnél? Ott is a faszokról és a pinákról szól a szex általában.
2014. dec. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!