Hogy tudom megállapítani "házilag", hogy szűz vagyok e még?
18 éves lány vagyok. Van egy srác az osztályomban, aki 1000 éve fűz engem, de én mindig nemet mondtam neki, mert nem szimpatikus.
Egy hónapja viszont kaptunk egy közös házit, átmentem hozzá és hozott nekem egy pohár cola-t és szerintem kevert bele valamit, mert onnantól kezdve alig emlékszek valamire...
Na ez történt kb 1 hónapja és azóta nem jött meg a menzeszem... szerintetek megerőszakolhatott? Létezik hogy egy 17-18 éves fiú drogok keverjen egy lány italába, hogy megkaphassa?
Mit tegyek, nagyon félek...
De az is lehet, hogy egyszerűen tyúkeszű vagy!
A srácot próbáltad kérdezni? A reakciójából kiderülne. -.-
Istenem... miért kell minden vackot elbonyolítani?
Menj el nőgyógyászhoz. Esetleg vegyél egy tesztet (800 Ft kb) abból megtudod, hogy terhes vagy-e.
Házi módszer nincs rá, hogy megnézd szűz vagy-e még. Az orvos tudja megállapítani.
Ha kiderül, hogy nem vagy szűz az sem perdöntő bizonyíték, mert tampontól vagy sportolás közben is kiszakadhat. A baba az már perdöntő.
Szülők tudnak erről? Vagy barát, barátnő?
Csak egyik barátnőm tud róla, de a szüleimet szeretném kihagyni addig amíg nem biztos, mert így is feszült a hangulat és az apám tutira agyonverné a gyereket, ha kiderül... nem akarom, hogy akárki is sérüljön testileg/lelkileg addig amíg biztosan nem tudom, hogy volt e valami, de ha terhes lettem, akkor nem tudom, hogy mit tegyek... nézzetek hülyének, de szerintem az abortusz gyilkosság, de én meg 18 éves vagyok tanulok és a saját gyerekem nem akarom apa nélkül meg nélkülözéssel felnevelni...
Nagyin félek, de ma elmegyek venni egy terhességi tesztet...
Hol tudok, gyógyszertár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!