Fiúk-férfiak! Kölcsönös szimpátia esetén, bevállalnátok egy 30 körüli izomsorvadás miatt elektromos tolószéket használó, szűz nőt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:34
1/5 anonim válasza:
Ha barátok lennénk, akkor igen. Ennél én többet is el tudok képzelni betegségtől függetlenül. De "kegyelemből" vagy szánakozásból nem szexelnék senkivel, ha erre gondolsz.
2/5 LazyJones válasza:
Elméletileg? Elméletileg igen
3/5 menta34 válasza:
Igen ... de szerintem ne olyat keress, aki "bevállalná", hanem aki szívesen megtenné. Olyan kéne aki szívesen figyel, szeret adni, kényeztetni, stb. és nem csak üríteni akar...
4/5 anonim válasza:
ha szeretnéd hogy figyelmesen a te vágyaidra koncentáljon valaki, esetleg olyat szeretnél amit a betegséged miatt úgy gondolod nem fog megvalósulni, szerintem lenne aki vállalná. de jól kell választanod(ha sok a jelentkező, ha nem) hogy ne egy perverzt fogj ki aki megaláz. ha akarsz írj levelet ..
5/5 anonim válasza:
Ha kölcsönös a szimpátia és arcra okés akkor lehetséges.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!