Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk-férfiak! Kölcsönös...

Fiúk-férfiak! Kölcsönös szimpátia esetén, bevállalnátok egy 30 körüli izomsorvadás miatt elektromos tolószéket használó, szűz nőt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha barátok lennénk, akkor igen. Ennél én többet is el tudok képzelni betegségtől függetlenül. De "kegyelemből" vagy szánakozásból nem szexelnék senkivel, ha erre gondolsz.
2012. márc. 30. 17:37
 2/5 LazyJones ***** válasza:
84%
Elméletileg? Elméletileg igen
2012. márc. 30. 17:39
 3/5 menta34 ***** válasza:
100%
Igen ... de szerintem ne olyat keress, aki "bevállalná", hanem aki szívesen megtenné. Olyan kéne aki szívesen figyel, szeret adni, kényeztetni, stb. és nem csak üríteni akar...
2012. márc. 30. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd hogy figyelmesen a te vágyaidra koncentáljon valaki, esetleg olyat szeretnél amit a betegséged miatt úgy gondolod nem fog megvalósulni, szerintem lenne aki vállalná. de jól kell választanod(ha sok a jelentkező, ha nem) hogy ne egy perverzt fogj ki aki megaláz. ha akarsz írj levelet ..
2012. márc. 30. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a szimpátia és arcra okés akkor lehetséges.

35F

2012. márc. 30. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!