Van egy fiú aki érdekel engem, de olyan mintha minden lépését megfontolná felém, vagy csak azért viselkedik így mert még szűz? Hogyan lehet megállapítani hogy egy fiú szűz-e még, ha meglehet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nincs szűzhártyánk, ha erre gondolsz :D Kérdezd meg tőle :)
2/5 KTIBOR81 válasza:
Ha már volt szekszualis kapcsolatod akkor tudod hogy megy a szeksz hamar ha szűz neki nem fog ojan egyszeruen menni a dolog egy kicsit szegyelos lesz. Kezdemenyezzel mond meg a szemébe hogy szexre vagyol
3/5 anonim válasza:
Ennek semmi köze a szüzességhez, már ne is haragudj... nem értem, miért hiszed ezt...
Egy szűz fiú is lehet nyomulós, sőt egyenesen rámenős, kiéhezett és egy nem szűz is lehet visszafogott, félénk.
A szüzesség mint olyan nem egy tulajdonság, csak egy jelző.
4/5 A kérdező kommentje:
xD előszöris gondoltam hogy nincs szűzhártyája,de jót röhögtem :D am nem tartunk annál a résznél, épp ezért is tettem fel a kérdést.. nyilván nem azt fogom kérdezni tőle először, mikor még nem is randiztunk, hogy figyelj már... szűz vagy? :) :D
2014. dec. 12. 17:03
5/5 A kérdező kommentje:
írtam a kérdésem végén hogy ha meglehet állapítani.. tehát nem konkrétan az volt a kérdés....:D
2014. dec. 12. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!